Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Sylwia
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-07-29 IP: xx.64.45.250
 
 
 

Witam, w tym roku byliśmy w Biedronce po raz pierwszy i bez wahania mogę polecić ten ośrodek zwłaszcza rodzinom z dziećmi.Czystość w domku, pełne wyposażenie kuchni, leżaczki, zadaszenie z ławeczkami przed domkiem, cisza środek lasu i doborowe towarzystwo z sąsiedniego domku czego można chcieć więcej. Pomimo nienajlepszej pogody dzieci cały czas były na dworze. Nagle okazało się że mogą przeżyć tydzień bez laptopa i tableta. Teren dla dzieciaków świetnie wyposażony. Do plaży troszkę dalej niż 150 metrów ale w niczym to nie przeszkadza, gdyż idzie się przez lasek. Właściciele bardzo pomocni. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc przy zepsutym samochodzie. Szczerze polecamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:15:31
Cieszę się, ze spędzili Państwo miło czas. Staram się, żeby było wszystko dobrze, tylko niestety nie mam wpływu na pogodę. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam Państwa i Waszych znajomych. Agata Nastaj
 
 

Ola
Dodano: 2017-04-26
Pobyt od: 2016-09-10 do 2016-09-17 IP: xx.21.111.237
 
 
 

W zeszłym roku bylismy we dwoje w tym ośrodku wczasowym. Bylismy zaskoczeni ceną, spodziewaliśmy się, że trochę ten cały opis jest przekoloryzowany, ale wszystko zgadzało się w 100procentach. Właścicielka przesympatyczna, krajobrazy piękne, domek był czyściutki. Okolica spokojna, do sklepu całkiem niedaleko. Łódki na stanie w cenie. Jezioro czyste, okolica bardzo spokojna. Z całą pewnością gwarantuje satysfakcję z pobytu, bez względu na pogodę.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-04 11:13:23
Dziękuję bardzo za opinię, jest dla mnie bardzo cenne i jak myślę dla przyszłych urlopowiczów. Staram się, aby moim gościom było dobrze, tylko pogoda nie zależy ode mnie. W tym roku zmieniłam kanapy i fotele na nowe. Pozdrawiam i zapraszam ponownie Agata Nastaj
 
 

Katarzyna z rodzinką
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2015-08-28 do 2015-08-31
 
 
    

Byliśmy z mężem i dziećmi zachwyceni ośrodkiem Biedronka,wszystko zgodne z opisem,czyściutko,nie było czuć żadnej wilgoci,plac zabaw dla dzieci w każdym wieku ,każdy znalazł coś dla siebie,rowery ,łódki do korzystania bez ograniczeń no i w cenie.Można super wypocząć ,rozpalić grilla i pobiesiadować.Jezioro piękne dla dzieci super kapielisko.Pani Agata fajna i miła babka serdecznie polecamy i pozdrowienia dla Pani Agatki.Jeszcze wrócimy


Opinie 1-3 z 3

 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie