Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Sylwia
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-07-29 IP: xx.64.45.250
 
 
 

Witam, w tym roku byliśmy w Biedronce po raz pierwszy i bez wahania mogę polecić ten ośrodek zwłaszcza rodzinom z dziećmi.Czystość w domku, pełne wyposażenie kuchni, leżaczki, zadaszenie z ławeczkami przed domkiem, cisza środek lasu i doborowe towarzystwo z sąsiedniego domku czego można chcieć więcej. Pomimo nienajlepszej pogody dzieci cały czas były na dworze. Nagle okazało się że mogą przeżyć tydzień bez laptopa i tableta. Teren dla dzieciaków świetnie wyposażony. Do plaży troszkę dalej niż 150 metrów ale w niczym to nie przeszkadza, gdyż idzie się przez lasek. Właściciele bardzo pomocni. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc przy zepsutym samochodzie. Szczerze polecamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:15:31
Cieszę się, ze spędzili Państwo miło czas. Staram się, żeby było wszystko dobrze, tylko niestety nie mam wpływu na pogodę. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam Państwa i Waszych znajomych. Agata Nastaj
 
 

Anna
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-08-01 IP: xx.10.177.114
 
 
    

Witam. Byliśmy w Biedronce w tym roku i był to bardzo udany wyjazd. Pomimo tygodnia deszczu udało się wypocząć. W ośrodku rzeczywiście wszystko jest tak jak w opisie, jedną rozbieżnością jest odległość od plaży- endomondo pokazuję 600m, nie 130...W pierwszym tygodniu pobytu towarzystwo też nam się fajne trafiło, psy nikomu nie przeszkadzały, grzyby były, z rybami gorzej :) Warunki do wypoczynku z dziećmi świetne, malucha praktycznie do domku nie mogłam ściągnąć (deszcz mu nie przeszkadzał). Pozdrawiamy serdecznie, gdyby to było bliżej, sama zastanowiłabym się nad kupnem tam domku, bo okolica urokliwa.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:26:31
Dziękuje za opinie, dzięki Państwa sugestii poprawię odległość do jeziora i chciałabym serdecznie podziękować za opiekę nad rowerami, łódkami, podczas naszej nieobecności i przeprosić za te 3 dni, które spędziliście z głośnymi rodzinami. Już nigdy nie wynajmę domków więcej niż dwóm rodzinom jednocześnie. Pierwszy raz zdarzyło się coś takiego. Dziękuje za wyrozumiałość. Pozdrawiam Agata Nastaj
 
 

Ola
Dodano: 2017-04-26
Pobyt od: 2016-09-10 do 2016-09-17 IP: xx.21.111.237
 
 
 

W zeszłym roku bylismy we dwoje w tym ośrodku wczasowym. Bylismy zaskoczeni ceną, spodziewaliśmy się, że trochę ten cały opis jest przekoloryzowany, ale wszystko zgadzało się w 100procentach. Właścicielka przesympatyczna, krajobrazy piękne, domek był czyściutki. Okolica spokojna, do sklepu całkiem niedaleko. Łódki na stanie w cenie. Jezioro czyste, okolica bardzo spokojna. Z całą pewnością gwarantuje satysfakcję z pobytu, bez względu na pogodę.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-04 11:13:23
Dziękuję bardzo za opinię, jest dla mnie bardzo cenne i jak myślę dla przyszłych urlopowiczów. Staram się, aby moim gościom było dobrze, tylko pogoda nie zależy ode mnie. W tym roku zmieniłam kanapy i fotele na nowe. Pozdrawiam i zapraszam ponownie Agata Nastaj
 
 

Ewelina, Wojtek i Spike
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-25 IP: xxx.0.208.71
 
 
    

Spędziliśmy świetne wakacje w Biedronce. Sądząc po cenie spodziewaliśmy się jakiegoś haczyka a tu niespodzianka, nie było żadnego. Byliśmy we dwoje z pupilem przez dwa tygodnie i gorąco polecamy ośrodek. Piesek co prawda przez ogrodzenie przebiegnie ale wybiegał się po okolicy i popływał. Domek wyposażony rewelacyjnie, niczego nie brakuje. Właściciele są bardzo sympatycznymi, pomocnymi, życzliwymi i uczciwimi ludźmi. Plaża, pomosty i jezioro wymarzone :) spokój cisza, nieskazitelnie czyste w porównaniu z krakowskim powietrze. Ze względu na kameralny charakter ośrodka, czuliśmy się jakby wszystko było tylko dla nas. Jedyne minusy jakie nas spotkały to wilgoć w domku i przed (ale taki już urok lasu) i niestety napotkani inni wczasowicze robiący syf czy zachowujący się nie kulturalnie czy wręcz chamsko... Polecamy również wycieczkę nad polskie morze, z Makowa już niedaleko najlepiej przez Malbork. Bardzo polecamy Biedronkę i potwierdzamy zgodność z opisem :) Aż dziw, że jest tak mało komentarzy, bo choć w taki sposób można "odwdzięczyć" się za tak niską cenę przy tak rewelacyjnych warunkach i zachęcić innych do odwiedzin w O.W. Biedronka.


 
 

Braniewo, Elbląg
Dodano: 2014-06-13
Pobyt od: 2014-06-06 do 2014-06-08
 
 
   

Dziękujemy za miło spędzony czas :) W Ośrodku byliśmy niestety tylko na weekend, ale na pewno wrócimy na dłużej w tej samej grupie ... a nawet powiększonej :) Okolica cicha i spokojna ( można pooddychać świeżym powietrzem ) domki w pełni wyposażone, czyste i zadbane. "Biedronka" jest rewelacyjnym miejscem dla rodzin z dziećmi. Polecamy :) Pozdrawiamy Panią Agatę i Rodzinę:)


 
 

Dominik z rodziną
Dodano: 2013-06-12
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 
 
 

Pozdrawiam byłych i przyszłych wczasowiczów Biedronki. Wypoczywaliśmy tam w ubiegłym roku w lipcu. Opis w pełni zgodny ze stanem rzeczywistym który zastaliśmy na miejscu (a nawet było o wiele lepiej niż się spodziewaliśmy po doświadczeniach z innych obiektów). Co do wilgoci, pająków, owadów itp. itd. (niektórym przeszkadzają) tak się składa że ośrodek leży w pięknym lesie i niestety to jest urok lasu i klimatu. Po tygodniowym pobycie akumulatory energii naładowane na kolejny rok. A to co Pan Krzysztof napisał o "pozostawieniu po sobie nieskazitelnego porządku" jest jego wymysłem. Nikt tego nie wymaga. A prośba o zdjęcie pościeli to tylko prośba a nie wymóg. Przesyłam pozdrowienia dla miłej Pani Agaty. I do zobaczenia ponownie 6 lipca. Pozdrawiamy sąsiadów Mario z rodziną i bratową.


 
 

Krzysiek
Dodano: 2013-05-22
Pobyt od: 2013-04-27 do 2014-05-03
 
 
  

Witam wszystkich którzy byli lub mają zamiar spędzić urlop w ośrodku „Biedronka”. Byłem z wujkiem na Majówce 2013. Spędziliśmy tutaj wspaniały tydzień. Cudowne i spokojne miejsce na wypoczynek. Wyposażenie domku od A do Z, nie potrzeba zabierać ze sobą niczego. Okolica i jezioro cudowne, każdy znajdzie tutaj coś dla siebie i dopasuje wypoczynek pod swoje potrzeby. Z całą pewnością ośrodek godny polecenia znajomym na atrakcyjny wypoczynek. Pozdrawiamy wszystkich byłych i przyszłych gości no i oczywiście Panią Agatę-dziękujemy za wszystko. Krzysztof i wujek Piotr.


 
 

Ania z rodzina z Rudy Śl.
Dodano: 2012-11-23
Pobyt od: 2012-07-21 do 2012-07-28
 

witam.w wakacje byliśmy w Biedronce na tydzień.dla nas mieszczuchow ta cisza i spokoj byla wspaniała.nasza trzyletnia coreczka miala tam istny raj-piaskownica w ktorej kopała do wieczora,mnostwo zabawek,hustawki,wspaniale tam sie bawiła.ośrodek ogrodzony więc bylismy o nia spokojni.towarzystwo i pogoda nam dopisala.w domku wszystko co potrzeba do pobytu,nawet nad wymiar wyposazony.miło przytulnie.starszy syn rowniez tam wspaniale wypoczoł.rowery,rowerki wodne,lódki to jego farma wypoczynku.z innymi dziecmi spedzał aktywnie czas.grajac w pilke,kosza,siatkę pimponga.dzieci równiez mialy możliwosć kąpania sie w jeziorze pod nasza kontrolą.a my dorosli mogliśmy leniuchować,opalać się na pomoście i używac wakacji.muszę równiez wspomniec o możliwasci grilowania,ktora dla nas wszystkich byla miłym zakończenie dnia.nie przeszkadzala nam duża odleglosć ośrodka od sklepów,a wręcz stanowiła ogromny plus.ta cusza i spokoj sprawiła że w ciągu tego tygodnia wypoczełam,zrelaksowałam.bardzo miło wspominamy tam pobyt.zarowno my dorosli jak i nasze dzieci.goraco polecam ten ośrodek dla rodzin z dziećmi itych którzy lubia cisze i spokój.pozdrawiamy pania Agatę.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2012-11-19
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-17
 
 
    

Byliśmy w "Biedronce" dwa razy po mniej więcej dwa tygodnie w czerwcu i w sierpniu. Ośrodek jest, jak dla nas, doskonały. Domki wyposażone we wszystko, co potrzebne. Jezioro blisko, sprzęt turystyczny na miejscu. Cisza i spokój. A leszcze aż piszczą z uciechy i dają się łapać spokojnie. My tu jeszcze wrócimy. Nawet moja siostra cioteczna, przyzwyczajona do wielkomiejskiego luksusu, była bardziej, niż zadowolona. Także dlatego, że pierwszy raz od dwudziestu lat w końcu odpoczęła i nałapała tyle ryb, ile mogła udźwignąć. A pies też nie narzekał. Pozdrawiamy i dziękujemy, Pani Agato - "Biedronka" jest godna podziwu. Grzegorz, Monika, Botka, Robert i Tobi.


 
Bożena i Cezary Poroszewscy z Częstochowy
Dodano: 2010-09-17
Pobyt od: 2010-08-21 do 2010-09-04
 

Witamy serdecznie ! Byliśmy w ośrodku Biedronka - 2 tygodnie.Jesteśmy zadowoleni z warunków tam panujących. Domki wyposażone bardzo dobrze, z dużymi i wygodnymi łóżkami.Domki przystosowane do wszelkiej formy relaksu , w środku i na zewnątrz. W razie brzydszej pogody można relaksować się na wyposażonym w różne gry zręcznościowe placu. Dla wędkarzy sympatyczny pomost ( żony mogą się na nim opalać), do wędkowania z pięknymi widokami na jezioro. Cisza i spokój panujący w ośrodku na pewno zadziałał na nas relaksująco.


Opinie 1-10 z 16

 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie