Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Sylwia
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-07-29 IP: xx.64.45.250
 
 
 

Witam, w tym roku byliśmy w Biedronce po raz pierwszy i bez wahania mogę polecić ten ośrodek zwłaszcza rodzinom z dziećmi.Czystość w domku, pełne wyposażenie kuchni, leżaczki, zadaszenie z ławeczkami przed domkiem, cisza środek lasu i doborowe towarzystwo z sąsiedniego domku czego można chcieć więcej. Pomimo nienajlepszej pogody dzieci cały czas były na dworze. Nagle okazało się że mogą przeżyć tydzień bez laptopa i tableta. Teren dla dzieciaków świetnie wyposażony. Do plaży troszkę dalej niż 150 metrów ale w niczym to nie przeszkadza, gdyż idzie się przez lasek. Właściciele bardzo pomocni. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc przy zepsutym samochodzie. Szczerze polecamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:15:31
Cieszę się, ze spędzili Państwo miło czas. Staram się, żeby było wszystko dobrze, tylko niestety nie mam wpływu na pogodę. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam Państwa i Waszych znajomych. Agata Nastaj
 
 

Ola
Dodano: 2017-04-26
Pobyt od: 2016-09-10 do 2016-09-17 IP: xx.21.111.237
 
 
 

W zeszłym roku bylismy we dwoje w tym ośrodku wczasowym. Bylismy zaskoczeni ceną, spodziewaliśmy się, że trochę ten cały opis jest przekoloryzowany, ale wszystko zgadzało się w 100procentach. Właścicielka przesympatyczna, krajobrazy piękne, domek był czyściutki. Okolica spokojna, do sklepu całkiem niedaleko. Łódki na stanie w cenie. Jezioro czyste, okolica bardzo spokojna. Z całą pewnością gwarantuje satysfakcję z pobytu, bez względu na pogodę.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-04 11:13:23
Dziękuję bardzo za opinię, jest dla mnie bardzo cenne i jak myślę dla przyszłych urlopowiczów. Staram się, aby moim gościom było dobrze, tylko pogoda nie zależy ode mnie. W tym roku zmieniłam kanapy i fotele na nowe. Pozdrawiam i zapraszam ponownie Agata Nastaj
 
 

Ewelina, Wojtek i Spike
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-25 IP: xxx.0.208.71
 
 
    

Spędziliśmy świetne wakacje w Biedronce. Sądząc po cenie spodziewaliśmy się jakiegoś haczyka a tu niespodzianka, nie było żadnego. Byliśmy we dwoje z pupilem przez dwa tygodnie i gorąco polecamy ośrodek. Piesek co prawda przez ogrodzenie przebiegnie ale wybiegał się po okolicy i popływał. Domek wyposażony rewelacyjnie, niczego nie brakuje. Właściciele są bardzo sympatycznymi, pomocnymi, życzliwymi i uczciwimi ludźmi. Plaża, pomosty i jezioro wymarzone :) spokój cisza, nieskazitelnie czyste w porównaniu z krakowskim powietrze. Ze względu na kameralny charakter ośrodka, czuliśmy się jakby wszystko było tylko dla nas. Jedyne minusy jakie nas spotkały to wilgoć w domku i przed (ale taki już urok lasu) i niestety napotkani inni wczasowicze robiący syf czy zachowujący się nie kulturalnie czy wręcz chamsko... Polecamy również wycieczkę nad polskie morze, z Makowa już niedaleko najlepiej przez Malbork. Bardzo polecamy Biedronkę i potwierdzamy zgodność z opisem :) Aż dziw, że jest tak mało komentarzy, bo choć w taki sposób można "odwdzięczyć" się za tak niską cenę przy tak rewelacyjnych warunkach i zachęcić innych do odwiedzin w O.W. Biedronka.


 
 

Katarzyna z rodzinką
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2015-08-28 do 2015-08-31
 
 
    

Byliśmy z mężem i dziećmi zachwyceni ośrodkiem Biedronka,wszystko zgodne z opisem,czyściutko,nie było czuć żadnej wilgoci,plac zabaw dla dzieci w każdym wieku ,każdy znalazł coś dla siebie,rowery ,łódki do korzystania bez ograniczeń no i w cenie.Można super wypocząć ,rozpalić grilla i pobiesiadować.Jezioro piękne dla dzieci super kapielisko.Pani Agata fajna i miła babka serdecznie polecamy i pozdrowienia dla Pani Agatki.Jeszcze wrócimy


 
 

Kasia Ankudowicz
Dodano: 2015-04-20
Pobyt od: 2014-09-12 do 2014-09-14
 
 
    

Byliśmy z przyjaciółmi we wrześniowy weekend. Ośrodek polecili nam znajomi, którzy co roku spędzają w Biedronce kilka dni. Nie zawiedliśmy się. Sporym POZYTYWNYM zaskoczeniem dla mnie/nas był standard domków, szczególnie łazienek (przyznam szczerze, że bardzo zwracam na to uwagę nawet w hotelu). Wyremontowane (zresztą w domkach obok był akurat remont), nowe duże kabiny prysznicowe, kafle etc. No i cena niższa i ludzi mniej...Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Wieczorny przyjazd...żaden problem, właściciele nie robili z tego żadnego problemu.


 
 

Braniewo, Elbląg
Dodano: 2014-06-13
Pobyt od: 2014-06-06 do 2014-06-08
 
 
   

Dziękujemy za miło spędzony czas :) W Ośrodku byliśmy niestety tylko na weekend, ale na pewno wrócimy na dłużej w tej samej grupie ... a nawet powiększonej :) Okolica cicha i spokojna ( można pooddychać świeżym powietrzem ) domki w pełni wyposażone, czyste i zadbane. "Biedronka" jest rewelacyjnym miejscem dla rodzin z dziećmi. Polecamy :) Pozdrawiamy Panią Agatę i Rodzinę:)


 
 

Julia, Paulina, Emilia, Kasia, Radek Patalon
Dodano: 2013-09-19
Pobyt od: 2014-08-03 do 2013-08-17
 
 
    

Dzeikujemy za wspanialy Urlop w super osrodku i przepieknych okolicach. Pozdrowienia dla Pani Agaty oraz calej rodziny.


 
 

Monika, Grzegorz
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
    

Wróciliśmy do Biedronki po roku i nic , na szczęście, się nie zmieniło. Tak samo dobrze. Ryb jakby więcej i doszły jeszcze grzyby. Spędziliśmy miłe dwa tygodnie i przyjedziemy pewnie znowu, za rok. Warto. Spokój i cisza są bezcenne. Obecności pająków nie stwierdzono. Był tylko jeż, ale na chwilę. Tak sobie przechodził. Dziękujemy, Pani Agato i pozdrawiamy.


Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-12 22:26:05
Dziękuję bardzo, miło mi zawsze Państwa gościć.
 
 

Anna i Artur z Warszawy
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

BIEDRONKA to naszym zdaniem niepowtarzalny, kameralny ośrodek zwłaszcza dla osób ceniących naturę, ciszę, spokój, wygodę i możliwość wypoczynku ze swoim pupilem (my byliśmy z kotem). Doskonale zorganizowany - bez dodatkowych opłat,co obecnie bardzo rzadko się zdarza, dostępne są niemal wszystkie rzeczy,które mogą być przydatne w czasie pobytu(od igły po sprzęt sportowy). Informacje zawarte w opisie zgodne ze stanem faktycznym. Pani Agata - właścicielka z ogromnym zaangażowaniem dba aby nawet najbardziej wymagający goście byli zadowoleni. Domek w którym mieszkaliśmy, jak również teren ośrodka był czysty, przestronny, zadbany, przytulnie i funkcjonalnie urządzony. W BIEDRONCE spędziliśmy tylko kilka dni, ale już w drodze powrotnej planowaliśmy kiedy moglibyśmy znów odwiedzić to magiczne miejsce. Ośrodek zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy serdecznie.


 
Krzysztof
Dodano: 2013-06-11
Pobyt od: 2013-05-22 do 2013-05-29
 
 
 

Odpowiedź na odpowiedź pani Agaty Moja opinie jest jak najbardziej obiektywna i uwzględnia ona tylko moje odczucia o "Biedronce" Mój sposób wypoczynku jak i pogoda nie jest tu tematem do dyskusji. Łaski mi pani nie zrobiła udostępniając piecyk gazowy - zgodnie z umową, jak również łóżeczko i pościel oraz fotelik na rower. Gdybym był złośliwy jak to pani sugeruje to napisałbym, że kilka rowerów miały scentrowane koła. Cena też nie była jakaś promocyjna - dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci ( jedno 5-miesięcy, drugie niespełna 3 lata) Pani taką cenę podała ja taką przyjąłem. Więc mowa o jakiś niskich opłatach jest tutaj nie na miejscu. Wózek próbowała nam pai na siłę wcisnąć mimo że telefonicznie panią uprzedzaliśmy że będziemy mieli swój. A straszenie o usunięciu wpisu świadczy tylko o pani. Z poważaniem Krzysztof


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-12 15:18:16
Nie będę z Panem polemizowała, bo szkoda moich nerwów. Pan wie swoje, ja swoje. Kto będzie chciał to przyjedzie, komu spodoba się Pana komentarz ten będzie się zastanawiał gdzie lezy prawda i czy warto tam jechać. Nic na to nie poradzę. Pozdrawiam Agata - właściciel Ośrodka.

Opinie 1-10 z 22

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie