Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 21

 
 

Sylwia
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-07-29 IP: xx.64.45.250
 
 
 

Witam, w tym roku byliśmy w Biedronce po raz pierwszy i bez wahania mogę polecić ten ośrodek zwłaszcza rodzinom z dziećmi.Czystość w domku, pełne wyposażenie kuchni, leżaczki, zadaszenie z ławeczkami przed domkiem, cisza środek lasu i doborowe towarzystwo z sąsiedniego domku czego można chcieć więcej. Pomimo nienajlepszej pogody dzieci cały czas były na dworze. Nagle okazało się że mogą przeżyć tydzień bez laptopa i tableta. Teren dla dzieciaków świetnie wyposażony. Do plaży troszkę dalej niż 150 metrów ale w niczym to nie przeszkadza, gdyż idzie się przez lasek. Właściciele bardzo pomocni. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc przy zepsutym samochodzie. Szczerze polecamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:15:31
Cieszę się, ze spędzili Państwo miło czas. Staram się, żeby było wszystko dobrze, tylko niestety nie mam wpływu na pogodę. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam Państwa i Waszych znajomych. Agata Nastaj
 
 

Anna
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-08-01 IP: xx.10.177.114
 
 
    

Witam. Byliśmy w Biedronce w tym roku i był to bardzo udany wyjazd. Pomimo tygodnia deszczu udało się wypocząć. W ośrodku rzeczywiście wszystko jest tak jak w opisie, jedną rozbieżnością jest odległość od plaży- endomondo pokazuję 600m, nie 130...W pierwszym tygodniu pobytu towarzystwo też nam się fajne trafiło, psy nikomu nie przeszkadzały, grzyby były, z rybami gorzej :) Warunki do wypoczynku z dziećmi świetne, malucha praktycznie do domku nie mogłam ściągnąć (deszcz mu nie przeszkadzał). Pozdrawiamy serdecznie, gdyby to było bliżej, sama zastanowiłabym się nad kupnem tam domku, bo okolica urokliwa.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:26:31
Dziękuje za opinie, dzięki Państwa sugestii poprawię odległość do jeziora i chciałabym serdecznie podziękować za opiekę nad rowerami, łódkami, podczas naszej nieobecności i przeprosić za te 3 dni, które spędziliście z głośnymi rodzinami. Już nigdy nie wynajmę domków więcej niż dwóm rodzinom jednocześnie. Pierwszy raz zdarzyło się coś takiego. Dziękuje za wyrozumiałość. Pozdrawiam Agata Nastaj
 
 

Grzegorz z Bydgoszczy
Dodano: 2016-07-05
Pobyt od: 2016-06-25 do 2016-07-02 IP: xx.11.151.152
 
 
 

Miejsce super, warunki i wyposażenie super, pogoda taka na jaką każdy zasłużył /przez ten tydzień kiedy ja byłem z towarzystwem dopisała idealnie. Warto skorzystać.


 
 

Ewelina, Wojtek i Spike
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-25 IP: xxx.0.208.71
 
 
    

Spędziliśmy świetne wakacje w Biedronce. Sądząc po cenie spodziewaliśmy się jakiegoś haczyka a tu niespodzianka, nie było żadnego. Byliśmy we dwoje z pupilem przez dwa tygodnie i gorąco polecamy ośrodek. Piesek co prawda przez ogrodzenie przebiegnie ale wybiegał się po okolicy i popływał. Domek wyposażony rewelacyjnie, niczego nie brakuje. Właściciele są bardzo sympatycznymi, pomocnymi, życzliwymi i uczciwimi ludźmi. Plaża, pomosty i jezioro wymarzone :) spokój cisza, nieskazitelnie czyste w porównaniu z krakowskim powietrze. Ze względu na kameralny charakter ośrodka, czuliśmy się jakby wszystko było tylko dla nas. Jedyne minusy jakie nas spotkały to wilgoć w domku i przed (ale taki już urok lasu) i niestety napotkani inni wczasowicze robiący syf czy zachowujący się nie kulturalnie czy wręcz chamsko... Polecamy również wycieczkę nad polskie morze, z Makowa już niedaleko najlepiej przez Malbork. Bardzo polecamy Biedronkę i potwierdzamy zgodność z opisem :) Aż dziw, że jest tak mało komentarzy, bo choć w taki sposób można "odwdzięczyć" się za tak niską cenę przy tak rewelacyjnych warunkach i zachęcić innych do odwiedzin w O.W. Biedronka.


 
 

Katarzyna z rodzinką
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2015-08-28 do 2015-08-31
 
 
    

Byliśmy z mężem i dziećmi zachwyceni ośrodkiem Biedronka,wszystko zgodne z opisem,czyściutko,nie było czuć żadnej wilgoci,plac zabaw dla dzieci w każdym wieku ,każdy znalazł coś dla siebie,rowery ,łódki do korzystania bez ograniczeń no i w cenie.Można super wypocząć ,rozpalić grilla i pobiesiadować.Jezioro piękne dla dzieci super kapielisko.Pani Agata fajna i miła babka serdecznie polecamy i pozdrowienia dla Pani Agatki.Jeszcze wrócimy


 
 

Kasia Ankudowicz
Dodano: 2015-04-20
Pobyt od: 2014-09-12 do 2014-09-14
 
 
    

Byliśmy z przyjaciółmi we wrześniowy weekend. Ośrodek polecili nam znajomi, którzy co roku spędzają w Biedronce kilka dni. Nie zawiedliśmy się. Sporym POZYTYWNYM zaskoczeniem dla mnie/nas był standard domków, szczególnie łazienek (przyznam szczerze, że bardzo zwracam na to uwagę nawet w hotelu). Wyremontowane (zresztą w domkach obok był akurat remont), nowe duże kabiny prysznicowe, kafle etc. No i cena niższa i ludzi mniej...Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Wieczorny przyjazd...żaden problem, właściciele nie robili z tego żadnego problemu.


 
 

Braniewo, Elbląg
Dodano: 2014-06-13
Pobyt od: 2014-06-06 do 2014-06-08
 
 
   

Dziękujemy za miło spędzony czas :) W Ośrodku byliśmy niestety tylko na weekend, ale na pewno wrócimy na dłużej w tej samej grupie ... a nawet powiększonej :) Okolica cicha i spokojna ( można pooddychać świeżym powietrzem ) domki w pełni wyposażone, czyste i zadbane. "Biedronka" jest rewelacyjnym miejscem dla rodzin z dziećmi. Polecamy :) Pozdrawiamy Panią Agatę i Rodzinę:)


 
 

Monika, Grzegorz
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
    

Wróciliśmy do Biedronki po roku i nic , na szczęście, się nie zmieniło. Tak samo dobrze. Ryb jakby więcej i doszły jeszcze grzyby. Spędziliśmy miłe dwa tygodnie i przyjedziemy pewnie znowu, za rok. Warto. Spokój i cisza są bezcenne. Obecności pająków nie stwierdzono. Był tylko jeż, ale na chwilę. Tak sobie przechodził. Dziękujemy, Pani Agato i pozdrawiamy.


Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-12 22:26:05
Dziękuję bardzo, miło mi zawsze Państwa gościć.
 
 

Anna i Artur z Warszawy
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

BIEDRONKA to naszym zdaniem niepowtarzalny, kameralny ośrodek zwłaszcza dla osób ceniących naturę, ciszę, spokój, wygodę i możliwość wypoczynku ze swoim pupilem (my byliśmy z kotem). Doskonale zorganizowany - bez dodatkowych opłat,co obecnie bardzo rzadko się zdarza, dostępne są niemal wszystkie rzeczy,które mogą być przydatne w czasie pobytu(od igły po sprzęt sportowy). Informacje zawarte w opisie zgodne ze stanem faktycznym. Pani Agata - właścicielka z ogromnym zaangażowaniem dba aby nawet najbardziej wymagający goście byli zadowoleni. Domek w którym mieszkaliśmy, jak również teren ośrodka był czysty, przestronny, zadbany, przytulnie i funkcjonalnie urządzony. W BIEDRONCE spędziliśmy tylko kilka dni, ale już w drodze powrotnej planowaliśmy kiedy moglibyśmy znów odwiedzić to magiczne miejsce. Ośrodek zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Dominik z rodziną
Dodano: 2013-06-12
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 
 
 

Pozdrawiam byłych i przyszłych wczasowiczów Biedronki. Wypoczywaliśmy tam w ubiegłym roku w lipcu. Opis w pełni zgodny ze stanem rzeczywistym który zastaliśmy na miejscu (a nawet było o wiele lepiej niż się spodziewaliśmy po doświadczeniach z innych obiektów). Co do wilgoci, pająków, owadów itp. itd. (niektórym przeszkadzają) tak się składa że ośrodek leży w pięknym lesie i niestety to jest urok lasu i klimatu. Po tygodniowym pobycie akumulatory energii naładowane na kolejny rok. A to co Pan Krzysztof napisał o "pozostawieniu po sobie nieskazitelnego porządku" jest jego wymysłem. Nikt tego nie wymaga. A prośba o zdjęcie pościeli to tylko prośba a nie wymóg. Przesyłam pozdrowienia dla miłej Pani Agaty. I do zobaczenia ponownie 6 lipca. Pozdrawiamy sąsiadów Mario z rodziną i bratową.


Opinie 1-10 z 21

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie