Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Anna
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-08-01 IP: xx.10.177.114
 
 
    

Witam. Byliśmy w Biedronce w tym roku i był to bardzo udany wyjazd. Pomimo tygodnia deszczu udało się wypocząć. W ośrodku rzeczywiście wszystko jest tak jak w opisie, jedną rozbieżnością jest odległość od plaży- endomondo pokazuję 600m, nie 130...W pierwszym tygodniu pobytu towarzystwo też nam się fajne trafiło, psy nikomu nie przeszkadzały, grzyby były, z rybami gorzej :) Warunki do wypoczynku z dziećmi świetne, malucha praktycznie do domku nie mogłam ściągnąć (deszcz mu nie przeszkadzał). Pozdrawiamy serdecznie, gdyby to było bliżej, sama zastanowiłabym się nad kupnem tam domku, bo okolica urokliwa.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:26:31
Dziękuje za opinie, dzięki Państwa sugestii poprawię odległość do jeziora i chciałabym serdecznie podziękować za opiekę nad rowerami, łódkami, podczas naszej nieobecności i przeprosić za te 3 dni, które spędziliście z głośnymi rodzinami. Już nigdy nie wynajmę domków więcej niż dwóm rodzinom jednocześnie. Pierwszy raz zdarzyło się coś takiego. Dziękuje za wyrozumiałość. Pozdrawiam Agata Nastaj
 
 

Ewelina, Wojtek i Spike
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-25 IP: xxx.0.208.71
 
 
    

Spędziliśmy świetne wakacje w Biedronce. Sądząc po cenie spodziewaliśmy się jakiegoś haczyka a tu niespodzianka, nie było żadnego. Byliśmy we dwoje z pupilem przez dwa tygodnie i gorąco polecamy ośrodek. Piesek co prawda przez ogrodzenie przebiegnie ale wybiegał się po okolicy i popływał. Domek wyposażony rewelacyjnie, niczego nie brakuje. Właściciele są bardzo sympatycznymi, pomocnymi, życzliwymi i uczciwimi ludźmi. Plaża, pomosty i jezioro wymarzone :) spokój cisza, nieskazitelnie czyste w porównaniu z krakowskim powietrze. Ze względu na kameralny charakter ośrodka, czuliśmy się jakby wszystko było tylko dla nas. Jedyne minusy jakie nas spotkały to wilgoć w domku i przed (ale taki już urok lasu) i niestety napotkani inni wczasowicze robiący syf czy zachowujący się nie kulturalnie czy wręcz chamsko... Polecamy również wycieczkę nad polskie morze, z Makowa już niedaleko najlepiej przez Malbork. Bardzo polecamy Biedronkę i potwierdzamy zgodność z opisem :) Aż dziw, że jest tak mało komentarzy, bo choć w taki sposób można "odwdzięczyć" się za tak niską cenę przy tak rewelacyjnych warunkach i zachęcić innych do odwiedzin w O.W. Biedronka.


 
 

Katarzyna z rodzinką
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2015-08-28 do 2015-08-31
 
 
    

Byliśmy z mężem i dziećmi zachwyceni ośrodkiem Biedronka,wszystko zgodne z opisem,czyściutko,nie było czuć żadnej wilgoci,plac zabaw dla dzieci w każdym wieku ,każdy znalazł coś dla siebie,rowery ,łódki do korzystania bez ograniczeń no i w cenie.Można super wypocząć ,rozpalić grilla i pobiesiadować.Jezioro piękne dla dzieci super kapielisko.Pani Agata fajna i miła babka serdecznie polecamy i pozdrowienia dla Pani Agatki.Jeszcze wrócimy


Opinie 1-3 z 3

 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie