Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 33

 
 

Anna i Artur z Warszawy
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

BIEDRONKA to naszym zdaniem niepowtarzalny, kameralny ośrodek zwłaszcza dla osób ceniących naturę, ciszę, spokój, wygodę i możliwość wypoczynku ze swoim pupilem (my byliśmy z kotem). Doskonale zorganizowany - bez dodatkowych opłat,co obecnie bardzo rzadko się zdarza, dostępne są niemal wszystkie rzeczy,które mogą być przydatne w czasie pobytu(od igły po sprzęt sportowy). Informacje zawarte w opisie zgodne ze stanem faktycznym. Pani Agata - właścicielka z ogromnym zaangażowaniem dba aby nawet najbardziej wymagający goście byli zadowoleni. Domek w którym mieszkaliśmy, jak również teren ośrodka był czysty, przestronny, zadbany, przytulnie i funkcjonalnie urządzony. W BIEDRONCE spędziliśmy tylko kilka dni, ale już w drodze powrotnej planowaliśmy kiedy moglibyśmy znów odwiedzić to magiczne miejsce. Ośrodek zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Dominik z rodziną
Dodano: 2013-06-12
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 
 
 

Pozdrawiam byłych i przyszłych wczasowiczów Biedronki. Wypoczywaliśmy tam w ubiegłym roku w lipcu. Opis w pełni zgodny ze stanem rzeczywistym który zastaliśmy na miejscu (a nawet było o wiele lepiej niż się spodziewaliśmy po doświadczeniach z innych obiektów). Co do wilgoci, pająków, owadów itp. itd. (niektórym przeszkadzają) tak się składa że ośrodek leży w pięknym lesie i niestety to jest urok lasu i klimatu. Po tygodniowym pobycie akumulatory energii naładowane na kolejny rok. A to co Pan Krzysztof napisał o "pozostawieniu po sobie nieskazitelnego porządku" jest jego wymysłem. Nikt tego nie wymaga. A prośba o zdjęcie pościeli to tylko prośba a nie wymóg. Przesyłam pozdrowienia dla miłej Pani Agaty. I do zobaczenia ponownie 6 lipca. Pozdrawiamy sąsiadów Mario z rodziną i bratową.


 
Krzysztof
Dodano: 2013-06-11
Pobyt od: 2013-05-22 do 2013-05-29
 
 
 

Odpowiedź na odpowiedź pani Agaty Moja opinie jest jak najbardziej obiektywna i uwzględnia ona tylko moje odczucia o "Biedronce" Mój sposób wypoczynku jak i pogoda nie jest tu tematem do dyskusji. Łaski mi pani nie zrobiła udostępniając piecyk gazowy - zgodnie z umową, jak również łóżeczko i pościel oraz fotelik na rower. Gdybym był złośliwy jak to pani sugeruje to napisałbym, że kilka rowerów miały scentrowane koła. Cena też nie była jakaś promocyjna - dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci ( jedno 5-miesięcy, drugie niespełna 3 lata) Pani taką cenę podała ja taką przyjąłem. Więc mowa o jakiś niskich opłatach jest tutaj nie na miejscu. Wózek próbowała nam pai na siłę wcisnąć mimo że telefonicznie panią uprzedzaliśmy że będziemy mieli swój. A straszenie o usunięciu wpisu świadczy tylko o pani. Z poważaniem Krzysztof


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-12 15:18:16
Nie będę z Panem polemizowała, bo szkoda moich nerwów. Pan wie swoje, ja swoje. Kto będzie chciał to przyjedzie, komu spodoba się Pana komentarz ten będzie się zastanawiał gdzie lezy prawda i czy warto tam jechać. Nic na to nie poradzę. Pozdrawiam Agata - właściciel Ośrodka.
 
 

Krzysztof
Dodano: 2013-06-10
Pobyt od: 2013-05-22 do 2013-05-29
 
 
 

Witam. Bylem gościem Biedronki od 22 maja przez 7 dni. Wszystkie wpisy są na plus to ja może dla równowagi trosze na minus. W domkach "trąci" troszkę bardzo wilgocią, zarówno meble jak i pościel. Pani Agata przed przyjazdem gości mogłaby chociaż pająki wygonic z łazienki. Brodzik w łazience strasznie zniszczony. Właściciel próbował zamaskować czarne plamy na spodzie brodzika mata antypoślizgową. Na wyposażeniu domku są sztućce i talerze ale tez brudne (troszkę były otluszczone). I najlepsze jest to ze psni Agata żąda aby w dniu wyjazdu pozostawić po sobie nieskazitelny porządek między innymi zdjąć poszwy i wywrocic je na na lewa stronę. Na stronie pisze ze na wyposażeniu sa rowery wodne. Na moje pytanie o nie, otrzymałem odpowiedź ze rowery wodne będą ale w sezonie. Do kosztu pobytu trzeba jeszcze doliczyć opłatę za energię elektryczną 80 groszy za kwh plus 1.50 dziennie za to ze mamy prąd. Reszta w zasadzie bez uwag. Pozdrawiam Krzysztof


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-11 18:59:58
Panie Krzysztofie bardzo się dziwię Pana wpisowi, bo z tego jak się Pan ze mną żegnał telefonicznie, to zapewniał, że pomimo tego, że padało przez cały tydzień i dlatego czuć było trochę wilgoći (cóz - to nie moja wina)to spędziliście z dziećmi udany wypoczynek. Był Pan z dwójką małych dzieci - (otrzymał Pan dodatkowo bezpłatnie łóżeczko z pościelą i wózek, fotelik na rower) Dodatkowo wstawiłam Panu piecyk z butlą na gaz (i nie wzięłąm 53 zł, za który zapłaciłam) żeby dzieci nie marzły i właśnie, żeby usunąc wilgoć, gdy ciągle pada. Zapłacił Pan tylko po 100 zł za dobę za domek z pełnym yposażeniem przy 4 osobach i doskonale Pan wiedział, ze w tym okresie, w tej cenie nie ma ani łódek, ani rowerów wodnych. Wypalił Pan prądu za przeszło 70 zł, to dlaczego ja miałabym za Pana płacić, to jest Ośrodek i takie taryfy obowiazują jednostki gospodarcze. Co do brudnych naczyń to się z Panem całkowicie nie zgadzam. Nigdy nie żądam (można sprawdzić w regulaminie, który wisi w domku)aby zostawić po sobie nieskazitelny porzadek, ale tylko, żeby umyć po sobie naczynia i w ramach pomocy rozebrać pościel. Dltego jest mi bardzo przykro, że wypisuje Pan takie kłamstawa, przecież jak Pan odjeżdzał, to nikogo z nas nie było, nikt nie sprawdzał, czy zostawił Pan porzadek, czy bałagan. A mata antypoślizgowa jest po to,żeby się nikt nie przewrócił i jest każdorazowo odkażana srodkami dezynfekcyjnymi. Pana żona zapewniała mnie, że pomimo deszczu bardzo odpoczęła, bo na Panu spoczywał obowiazek zajmowania się dziećmi. Poleciłam Wam ranczo z małymi konikami i słyszałam, jacy byliście zadowoleni z jazdy na koniach, więc nie rozumiem dlaczego jest Pan taki złośliwy wobec mnie, pisząc ,że żądam aby pozostawić po sobie nieskazitelny porządek. Cieszę się, że pisze Pan, że były pająki, a nie pajęczyny, bo w lesie są pająki, muchy i czasami jak jest wylęg to i komary. Mogłabym usunąc Pana wpis, ale odpowiadam, po to, że nikt nie jest idealny i czasami może się zdarzyć, że coś umknie uwadze, ale staram się, aby moim gościom było dobrze. Pozdrawiam Agata - włascielem Ośrodka
 
 

Krzysiek
Dodano: 2013-05-22
Pobyt od: 2013-04-27 do 2014-05-03
 
 
  

Witam wszystkich którzy byli lub mają zamiar spędzić urlop w ośrodku „Biedronka”. Byłem z wujkiem na Majówce 2013. Spędziliśmy tutaj wspaniały tydzień. Cudowne i spokojne miejsce na wypoczynek. Wyposażenie domku od A do Z, nie potrzeba zabierać ze sobą niczego. Okolica i jezioro cudowne, każdy znajdzie tutaj coś dla siebie i dopasuje wypoczynek pod swoje potrzeby. Z całą pewnością ośrodek godny polecenia znajomym na atrakcyjny wypoczynek. Pozdrawiamy wszystkich byłych i przyszłych gości no i oczywiście Panią Agatę-dziękujemy za wszystko. Krzysztof i wujek Piotr.


 
 

Ania z rodzina z Rudy Śl.
Dodano: 2012-11-23
Pobyt od: 2012-07-21 do 2012-07-28
 

witam.w wakacje byliśmy w Biedronce na tydzień.dla nas mieszczuchow ta cisza i spokoj byla wspaniała.nasza trzyletnia coreczka miala tam istny raj-piaskownica w ktorej kopała do wieczora,mnostwo zabawek,hustawki,wspaniale tam sie bawiła.ośrodek ogrodzony więc bylismy o nia spokojni.towarzystwo i pogoda nam dopisala.w domku wszystko co potrzeba do pobytu,nawet nad wymiar wyposazony.miło przytulnie.starszy syn rowniez tam wspaniale wypoczoł.rowery,rowerki wodne,lódki to jego farma wypoczynku.z innymi dziecmi spedzał aktywnie czas.grajac w pilke,kosza,siatkę pimponga.dzieci równiez mialy możliwosć kąpania sie w jeziorze pod nasza kontrolą.a my dorosli mogliśmy leniuchować,opalać się na pomoście i używac wakacji.muszę równiez wspomniec o możliwasci grilowania,ktora dla nas wszystkich byla miłym zakończenie dnia.nie przeszkadzala nam duża odleglosć ośrodka od sklepów,a wręcz stanowiła ogromny plus.ta cusza i spokoj sprawiła że w ciągu tego tygodnia wypoczełam,zrelaksowałam.bardzo miło wspominamy tam pobyt.zarowno my dorosli jak i nasze dzieci.goraco polecam ten ośrodek dla rodzin z dziećmi itych którzy lubia cisze i spokój.pozdrawiamy pania Agatę.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2012-11-19
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-17
 
 
    

Byliśmy w "Biedronce" dwa razy po mniej więcej dwa tygodnie w czerwcu i w sierpniu. Ośrodek jest, jak dla nas, doskonały. Domki wyposażone we wszystko, co potrzebne. Jezioro blisko, sprzęt turystyczny na miejscu. Cisza i spokój. A leszcze aż piszczą z uciechy i dają się łapać spokojnie. My tu jeszcze wrócimy. Nawet moja siostra cioteczna, przyzwyczajona do wielkomiejskiego luksusu, była bardziej, niż zadowolona. Także dlatego, że pierwszy raz od dwudziestu lat w końcu odpoczęła i nałapała tyle ryb, ile mogła udźwignąć. A pies też nie narzekał. Pozdrawiamy i dziękujemy, Pani Agato - "Biedronka" jest godna podziwu. Grzegorz, Monika, Botka, Robert i Tobi.


 
Marta i Kacper
Dodano: 2012-05-06
Pobyt od: 2012-05-01 do 2012-05-05
 

Witam serdecznie. Byliśmy w Biedronce na tegoroczną Majówkę. ( był to nasz drugi pobyt w tym Ośroku).Tym razem zabraliśmy ze sobą znajomych. Jak i za pierwszym razem, wszytko było w jak najlepszym porzadku, właściciele przemili,uczciwi,domki wyposażone dosłownie we wszystko ( gril,suszarka do włosów, koce,leżaki,agd,rtv i.t.p.) Czysto i schludnie! Polecam serdecznie bez obaw wypoczynek w Biedronce!Pozdrawiamy Panią Agatę i dziekujemy za gościnę!


 
Piotrek z rodziną
Dodano: 2011-08-15
Pobyt od: 2011-07-09 do 2011-07-16
 

Bardzo fajny ośrodek dla rodzin z małymi dziećmi.Czysto, przyjemnie,opis dostępny w internecie zgodny z rzeczywistością.Polecam wszystkim.


 
magda
Dodano: 2011-05-07
Pobyt od: 2011-04-30 do 2011-05-03
 

Dziękujemy za Majówkę! Przepraszamy za ruch i rwetes, ale było tak zimno, że tylko czasami wyślizgiwałam się spod kołdry. Dzięki ognisku i kołdrom jakoś przetrwałam. Pozdrawiam wszystkich znajomych i nie tylko- z Ostródy. Było bardzo miło. Życzymy wam wszystkiego dobrego i zapraszamy do Warszawy. ps Super miejsce na relaks i imprezkę także. ps Heyka!!!


Opinie 11-20 z 33

 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie