Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 33

 
Bożena i Cezary Poroszewscy z Częstochowy
Dodano: 2010-09-17
Pobyt od: 2010-08-21 do 2010-09-04
 

Witamy serdecznie ! Byliśmy w ośrodku Biedronka - 2 tygodnie.Jesteśmy zadowoleni z warunków tam panujących. Domki wyposażone bardzo dobrze, z dużymi i wygodnymi łóżkami.Domki przystosowane do wszelkiej formy relaksu , w środku i na zewnątrz. W razie brzydszej pogody można relaksować się na wyposażonym w różne gry zręcznościowe placu. Dla wędkarzy sympatyczny pomost ( żony mogą się na nim opalać), do wędkowania z pięknymi widokami na jezioro. Cisza i spokój panujący w ośrodku na pewno zadziałał na nas relaksująco.


 
Rodzina Biskup
Dodano: 2010-09-09
Pobyt od: 2010-08-07 do 2010-08-28
 

W ośrodku "Biedronka" spędziliśmy 3 tyg.a czas wcale się nie dłużył. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Można spędzić czas nad jeziorem (plaża, łódki, rowerki), albo w lesie (spacer, rowery). Można też miło spędzić czas na terenie ośrodka, małe dzieci też nie będą się nudzić - jest przygotowany dla nich plac zabaw. Cały sprzęt (rowery,łódki,rowerki wodne) dostępne bez dodatkowej opłaty. W domku jest dosłownie wszystko, nie trzeba wozić ze sobą szklanek i dzbanka jeśli lubi się kawę. Talerze, garnki, kuchenka, lodówka - bez problemu można przygotować ulubioną potrawę. Jeśli nie ma się ochoty na gotowanie to 10 min.spacer i można smacznie zjeść w jednym z kilku barów. Dla mnie nie bez znaczenia jest też fakt,że można zabrać ze sobą pieska- nasza 12,5-letnia Tina czuła się tu wspaniale. To był udany urlop.


 
Rodzina Kur
Dodano: 2009-07-19
 

Ośrodek Biedronka jest rewelacyjnym miejscem wypoczynku dla rodzin z dziecmi ( małymi i dużymi )Plac zabaw i boisko do siatkówki. :) Miejsce na ognisko z podwieszanym rusztem sprzyja integracji z innymi wczasowiczami. :) Wyposażenie domku jest jak najbardziej Ok.! wszystko co potrzebne jest pod ręką. Właścicielka Pani Agata- przesympatyczna Osoba w razie potrzeby zawsze służy pomocą. :) POZDRAWIAMY!!! :)


 
Ania
Dodano: 2009-05-31
 

Byliśmy tydzień majowy w Biedronce.Ośrodek taki jak opisuje właścicielka nawet łódka(przed sezonem) dla naszych wędkarzy.Byliśmy bardzo miło zaskoczeni. Mnie osobiście poza pełnym wyposażeniem(wszystko to co jest opisane na stronie)wprawiła w zdumienie apteczka.Obawiam się,że w niejednym domu nie ma tego co tam,od środków na żołądek,uczulenie czy gorączkę po syrop dla dzieci.Widać,że właściciele mają wzorcowe podejście do letników,starają się zadbać o wszystko nawet o zdrowie swoich odwiedzających. Bardzo dziękujemy za wspaniały tydzień w ciszy i spokoju, pozdrawiamy Anna,Piotr,Beata,Marek,Izabelka i Dyzio.


 
Agnieszka
Dodano: 2008-09-16
 

Spędziliśmy w "Biedronce" 10 dni we wrześniu. Miejsce ciche i spokojne, gwarantujące udany wypoczynek na łonie natury. Byliśmy miło zaskoczeni wyposażeniem domków jak i całego ośrodka. Polecamy pobyt we wrześniu dla grzybiarzy :)


 
Agnieszka z rodziną
Dodano: 2008-07-21
 

Cudowne miejsce, w 101% zgodne z ofertą na stronie internetowej. 2 tygodnie spędzone w lipcu pozwoliły nam wypocząć w naprawde komfortowych warukach dzięki zadbanemu domkowi wyposażonemu we wszystko czego potrzeba, a nawet jeszcze więcej (suszarka do włosów i do bielizny, piecyk dla zmarźluchów). Wszystko bardzo przemyślane od oświetlenia do miejsca na poranną kawkę przy śpiewie ptaków. Nie będę już zachwalać, bo chcę wrócić do BIEDRONKI za rok i bedę rezerwować już w styczniu. Pozdrawiam Panią Agatę i męża dziękujemy.


 
Barbara z Rodzina
Dodano: 2008-06-09
 

Byliśmy w "BIEDRONCE" w maju. Wszystko to prawda o czym napisali zadowoleni poprzednicy. Maj to piękny miesiąc. W zdłuż jeziora kwitną konwalie. Piękne widoki podczas jazdy rowerem wodnym po jeziorze. Polecam również wycieczki rowerowe po okolicy. Rano przed domkiem podczas czytania zaległych lektur widać różne gatunki ptaków i słychać ich piękny śpiew. Urocze miejsce na wypoczynek. Cóz więcej trzeba. Dziękujemy Pani Agato!!


 
Ania z rodziną
Dodano: 2007-06-18
 

Byliśmy tylko 3 doby w "Biedronce" ale za rok jedziemy na dłużej.W tych domkach jest wszystko a pani wynajmująca przemiła.Gorąco polecamy innym wczasowiczom.Pozdrowionka!!!


 
M.J.Pluteccy
Dodano: 2006-08-13
 

14 dni spędzonych w drugiej połowie lipca w ośrodku Biedronka będziemy zawsze wspominać.Były to super wakacje w cudownym miejscu, u przemiłych gospodarzy, którzy mogą być dumni ze swego ośrodka! Domek, w którym mieszkaliśmy spełnił wszystkie nasze oczekiwania w zakresie wyposażenia i komfortu.Ośrodek jest kameralny,posiada wszystko czego potrzeba do wypoczynku leniuchom i tym aktywnym turystom! Dziękujemy Pani Agato i mamy nadzieję powrócić tu jeszcze. Pozdrawiamy Madgalena i Jerzy z Gliwic z labradorką Keri. 2006 08 13 Gliwice


 
Ewa
Dodano: 2006-06-24
 

Bylismy w Ośrodku tydzień w czerwcu. Do informacji przedstawianych w internecie podchodze z rezerwą (w większości nie spełniają moich oczekiwań). A tu NIESPODZIANKA !!! Wszystko jest tak jak opisane. Nawet taka wymagająca kobita jak ja nie miała się do czego przyczepić :-. Było super. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, miejsca i atmosfery. Nie będę się powtarzać - po prostu zgadzam się z poprzednikami. Wracamy w sierpniu do Pani, Pani Agato :-) Pozdrawiamy Ewa i Jarek z dziećmi i Wegą


Opinie 21-30 z 33

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie