Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-2 z 2

 
Krzysztof
Dodano: 2013-06-11
Pobyt od: 2013-05-22 do 2013-05-29
 
 
 

Odpowiedź na odpowiedź pani Agaty Moja opinie jest jak najbardziej obiektywna i uwzględnia ona tylko moje odczucia o "Biedronce" Mój sposób wypoczynku jak i pogoda nie jest tu tematem do dyskusji. Łaski mi pani nie zrobiła udostępniając piecyk gazowy - zgodnie z umową, jak również łóżeczko i pościel oraz fotelik na rower. Gdybym był złośliwy jak to pani sugeruje to napisałbym, że kilka rowerów miały scentrowane koła. Cena też nie była jakaś promocyjna - dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci ( jedno 5-miesięcy, drugie niespełna 3 lata) Pani taką cenę podała ja taką przyjąłem. Więc mowa o jakiś niskich opłatach jest tutaj nie na miejscu. Wózek próbowała nam pai na siłę wcisnąć mimo że telefonicznie panią uprzedzaliśmy że będziemy mieli swój. A straszenie o usunięciu wpisu świadczy tylko o pani. Z poważaniem Krzysztof


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-12 15:18:16
Nie będę z Panem polemizowała, bo szkoda moich nerwów. Pan wie swoje, ja swoje. Kto będzie chciał to przyjedzie, komu spodoba się Pana komentarz ten będzie się zastanawiał gdzie lezy prawda i czy warto tam jechać. Nic na to nie poradzę. Pozdrawiam Agata - właściciel Ośrodka.
 
 

Krzysztof
Dodano: 2013-06-10
Pobyt od: 2013-05-22 do 2013-05-29
 
 
 

Witam. Bylem gościem Biedronki od 22 maja przez 7 dni. Wszystkie wpisy są na plus to ja może dla równowagi trosze na minus. W domkach "trąci" troszkę bardzo wilgocią, zarówno meble jak i pościel. Pani Agata przed przyjazdem gości mogłaby chociaż pająki wygonic z łazienki. Brodzik w łazience strasznie zniszczony. Właściciel próbował zamaskować czarne plamy na spodzie brodzika mata antypoślizgową. Na wyposażeniu domku są sztućce i talerze ale tez brudne (troszkę były otluszczone). I najlepsze jest to ze psni Agata żąda aby w dniu wyjazdu pozostawić po sobie nieskazitelny porządek między innymi zdjąć poszwy i wywrocic je na na lewa stronę. Na stronie pisze ze na wyposażeniu sa rowery wodne. Na moje pytanie o nie, otrzymałem odpowiedź ze rowery wodne będą ale w sezonie. Do kosztu pobytu trzeba jeszcze doliczyć opłatę za energię elektryczną 80 groszy za kwh plus 1.50 dziennie za to ze mamy prąd. Reszta w zasadzie bez uwag. Pozdrawiam Krzysztof


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-11 18:59:58
Panie Krzysztofie bardzo się dziwię Pana wpisowi, bo z tego jak się Pan ze mną żegnał telefonicznie, to zapewniał, że pomimo tego, że padało przez cały tydzień i dlatego czuć było trochę wilgoći (cóz - to nie moja wina)to spędziliście z dziećmi udany wypoczynek. Był Pan z dwójką małych dzieci - (otrzymał Pan dodatkowo bezpłatnie łóżeczko z pościelą i wózek, fotelik na rower) Dodatkowo wstawiłam Panu piecyk z butlą na gaz (i nie wzięłąm 53 zł, za który zapłaciłam) żeby dzieci nie marzły i właśnie, żeby usunąc wilgoć, gdy ciągle pada. Zapłacił Pan tylko po 100 zł za dobę za domek z pełnym yposażeniem przy 4 osobach i doskonale Pan wiedział, ze w tym okresie, w tej cenie nie ma ani łódek, ani rowerów wodnych. Wypalił Pan prądu za przeszło 70 zł, to dlaczego ja miałabym za Pana płacić, to jest Ośrodek i takie taryfy obowiazują jednostki gospodarcze. Co do brudnych naczyń to się z Panem całkowicie nie zgadzam. Nigdy nie żądam (można sprawdzić w regulaminie, który wisi w domku)aby zostawić po sobie nieskazitelny porzadek, ale tylko, żeby umyć po sobie naczynia i w ramach pomocy rozebrać pościel. Dltego jest mi bardzo przykro, że wypisuje Pan takie kłamstawa, przecież jak Pan odjeżdzał, to nikogo z nas nie było, nikt nie sprawdzał, czy zostawił Pan porzadek, czy bałagan. A mata antypoślizgowa jest po to,żeby się nikt nie przewrócił i jest każdorazowo odkażana srodkami dezynfekcyjnymi. Pana żona zapewniała mnie, że pomimo deszczu bardzo odpoczęła, bo na Panu spoczywał obowiazek zajmowania się dziećmi. Poleciłam Wam ranczo z małymi konikami i słyszałam, jacy byliście zadowoleni z jazdy na koniach, więc nie rozumiem dlaczego jest Pan taki złośliwy wobec mnie, pisząc ,że żądam aby pozostawić po sobie nieskazitelny porządek. Cieszę się, że pisze Pan, że były pająki, a nie pajęczyny, bo w lesie są pająki, muchy i czasami jak jest wylęg to i komary. Mogłabym usunąc Pana wpis, ale odpowiadam, po to, że nikt nie jest idealny i czasami może się zdarzyć, że coś umknie uwadze, ale staram się, aby moim gościom było dobrze. Pozdrawiam Agata - włascielem Ośrodka

Opinie 1-2 z 2

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie