Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Anna
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-08-01 IP: xx.10.177.114
 
 
    

Witam. Byliśmy w Biedronce w tym roku i był to bardzo udany wyjazd. Pomimo tygodnia deszczu udało się wypocząć. W ośrodku rzeczywiście wszystko jest tak jak w opisie, jedną rozbieżnością jest odległość od plaży- endomondo pokazuję 600m, nie 130...W pierwszym tygodniu pobytu towarzystwo też nam się fajne trafiło, psy nikomu nie przeszkadzały, grzyby były, z rybami gorzej :) Warunki do wypoczynku z dziećmi świetne, malucha praktycznie do domku nie mogłam ściągnąć (deszcz mu nie przeszkadzał). Pozdrawiamy serdecznie, gdyby to było bliżej, sama zastanowiłabym się nad kupnem tam domku, bo okolica urokliwa.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:26:31
Dziękuje za opinie, dzięki Państwa sugestii poprawię odległość do jeziora i chciałabym serdecznie podziękować za opiekę nad rowerami, łódkami, podczas naszej nieobecności i przeprosić za te 3 dni, które spędziliście z głośnymi rodzinami. Już nigdy nie wynajmę domków więcej niż dwóm rodzinom jednocześnie. Pierwszy raz zdarzyło się coś takiego. Dziękuje za wyrozumiałość. Pozdrawiam Agata Nastaj
 
 

Ewelina, Wojtek i Spike
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-25 IP: xxx.0.208.71
 
 
    

Spędziliśmy świetne wakacje w Biedronce. Sądząc po cenie spodziewaliśmy się jakiegoś haczyka a tu niespodzianka, nie było żadnego. Byliśmy we dwoje z pupilem przez dwa tygodnie i gorąco polecamy ośrodek. Piesek co prawda przez ogrodzenie przebiegnie ale wybiegał się po okolicy i popływał. Domek wyposażony rewelacyjnie, niczego nie brakuje. Właściciele są bardzo sympatycznymi, pomocnymi, życzliwymi i uczciwimi ludźmi. Plaża, pomosty i jezioro wymarzone :) spokój cisza, nieskazitelnie czyste w porównaniu z krakowskim powietrze. Ze względu na kameralny charakter ośrodka, czuliśmy się jakby wszystko było tylko dla nas. Jedyne minusy jakie nas spotkały to wilgoć w domku i przed (ale taki już urok lasu) i niestety napotkani inni wczasowicze robiący syf czy zachowujący się nie kulturalnie czy wręcz chamsko... Polecamy również wycieczkę nad polskie morze, z Makowa już niedaleko najlepiej przez Malbork. Bardzo polecamy Biedronkę i potwierdzamy zgodność z opisem :) Aż dziw, że jest tak mało komentarzy, bo choć w taki sposób można "odwdzięczyć" się za tak niską cenę przy tak rewelacyjnych warunkach i zachęcić innych do odwiedzin w O.W. Biedronka.


 
 

Katarzyna z rodzinką
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2015-08-28 do 2015-08-31
 
 
    

Byliśmy z mężem i dziećmi zachwyceni ośrodkiem Biedronka,wszystko zgodne z opisem,czyściutko,nie było czuć żadnej wilgoci,plac zabaw dla dzieci w każdym wieku ,każdy znalazł coś dla siebie,rowery ,łódki do korzystania bez ograniczeń no i w cenie.Można super wypocząć ,rozpalić grilla i pobiesiadować.Jezioro piękne dla dzieci super kapielisko.Pani Agata fajna i miła babka serdecznie polecamy i pozdrowienia dla Pani Agatki.Jeszcze wrócimy


 
 

Kasia Ankudowicz
Dodano: 2015-04-20
Pobyt od: 2014-09-12 do 2014-09-14
 
 
    

Byliśmy z przyjaciółmi we wrześniowy weekend. Ośrodek polecili nam znajomi, którzy co roku spędzają w Biedronce kilka dni. Nie zawiedliśmy się. Sporym POZYTYWNYM zaskoczeniem dla mnie/nas był standard domków, szczególnie łazienek (przyznam szczerze, że bardzo zwracam na to uwagę nawet w hotelu). Wyremontowane (zresztą w domkach obok był akurat remont), nowe duże kabiny prysznicowe, kafle etc. No i cena niższa i ludzi mniej...Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Wieczorny przyjazd...żaden problem, właściciele nie robili z tego żadnego problemu.


 
 

Julia, Paulina, Emilia, Kasia, Radek Patalon
Dodano: 2013-09-19
Pobyt od: 2014-08-03 do 2013-08-17
 
 
    

Dzeikujemy za wspanialy Urlop w super osrodku i przepieknych okolicach. Pozdrowienia dla Pani Agaty oraz calej rodziny.


 
 

Monika, Grzegorz
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
    

Wróciliśmy do Biedronki po roku i nic , na szczęście, się nie zmieniło. Tak samo dobrze. Ryb jakby więcej i doszły jeszcze grzyby. Spędziliśmy miłe dwa tygodnie i przyjedziemy pewnie znowu, za rok. Warto. Spokój i cisza są bezcenne. Obecności pająków nie stwierdzono. Był tylko jeż, ale na chwilę. Tak sobie przechodził. Dziękujemy, Pani Agato i pozdrawiamy.


Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-12 22:26:05
Dziękuję bardzo, miło mi zawsze Państwa gościć.
 
 

Anna i Artur z Warszawy
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

BIEDRONKA to naszym zdaniem niepowtarzalny, kameralny ośrodek zwłaszcza dla osób ceniących naturę, ciszę, spokój, wygodę i możliwość wypoczynku ze swoim pupilem (my byliśmy z kotem). Doskonale zorganizowany - bez dodatkowych opłat,co obecnie bardzo rzadko się zdarza, dostępne są niemal wszystkie rzeczy,które mogą być przydatne w czasie pobytu(od igły po sprzęt sportowy). Informacje zawarte w opisie zgodne ze stanem faktycznym. Pani Agata - właścicielka z ogromnym zaangażowaniem dba aby nawet najbardziej wymagający goście byli zadowoleni. Domek w którym mieszkaliśmy, jak również teren ośrodka był czysty, przestronny, zadbany, przytulnie i funkcjonalnie urządzony. W BIEDRONCE spędziliśmy tylko kilka dni, ale już w drodze powrotnej planowaliśmy kiedy moglibyśmy znów odwiedzić to magiczne miejsce. Ośrodek zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Dominik z rodziną
Dodano: 2013-06-12
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 
 
 

Pozdrawiam byłych i przyszłych wczasowiczów Biedronki. Wypoczywaliśmy tam w ubiegłym roku w lipcu. Opis w pełni zgodny ze stanem rzeczywistym który zastaliśmy na miejscu (a nawet było o wiele lepiej niż się spodziewaliśmy po doświadczeniach z innych obiektów). Co do wilgoci, pająków, owadów itp. itd. (niektórym przeszkadzają) tak się składa że ośrodek leży w pięknym lesie i niestety to jest urok lasu i klimatu. Po tygodniowym pobycie akumulatory energii naładowane na kolejny rok. A to co Pan Krzysztof napisał o "pozostawieniu po sobie nieskazitelnego porządku" jest jego wymysłem. Nikt tego nie wymaga. A prośba o zdjęcie pościeli to tylko prośba a nie wymóg. Przesyłam pozdrowienia dla miłej Pani Agaty. I do zobaczenia ponownie 6 lipca. Pozdrawiamy sąsiadów Mario z rodziną i bratową.


 
Krzysztof
Dodano: 2013-06-11
Pobyt od: 2013-05-22 do 2013-05-29
 
 
 

Odpowiedź na odpowiedź pani Agaty Moja opinie jest jak najbardziej obiektywna i uwzględnia ona tylko moje odczucia o "Biedronce" Mój sposób wypoczynku jak i pogoda nie jest tu tematem do dyskusji. Łaski mi pani nie zrobiła udostępniając piecyk gazowy - zgodnie z umową, jak również łóżeczko i pościel oraz fotelik na rower. Gdybym był złośliwy jak to pani sugeruje to napisałbym, że kilka rowerów miały scentrowane koła. Cena też nie była jakaś promocyjna - dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci ( jedno 5-miesięcy, drugie niespełna 3 lata) Pani taką cenę podała ja taką przyjąłem. Więc mowa o jakiś niskich opłatach jest tutaj nie na miejscu. Wózek próbowała nam pai na siłę wcisnąć mimo że telefonicznie panią uprzedzaliśmy że będziemy mieli swój. A straszenie o usunięciu wpisu świadczy tylko o pani. Z poważaniem Krzysztof


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-12 15:18:16
Nie będę z Panem polemizowała, bo szkoda moich nerwów. Pan wie swoje, ja swoje. Kto będzie chciał to przyjedzie, komu spodoba się Pana komentarz ten będzie się zastanawiał gdzie lezy prawda i czy warto tam jechać. Nic na to nie poradzę. Pozdrawiam Agata - właściciel Ośrodka.
 
 

Krzysztof
Dodano: 2013-06-10
Pobyt od: 2013-05-22 do 2013-05-29
 
 
 

Witam. Bylem gościem Biedronki od 22 maja przez 7 dni. Wszystkie wpisy są na plus to ja może dla równowagi trosze na minus. W domkach "trąci" troszkę bardzo wilgocią, zarówno meble jak i pościel. Pani Agata przed przyjazdem gości mogłaby chociaż pająki wygonic z łazienki. Brodzik w łazience strasznie zniszczony. Właściciel próbował zamaskować czarne plamy na spodzie brodzika mata antypoślizgową. Na wyposażeniu domku są sztućce i talerze ale tez brudne (troszkę były otluszczone). I najlepsze jest to ze psni Agata żąda aby w dniu wyjazdu pozostawić po sobie nieskazitelny porządek między innymi zdjąć poszwy i wywrocic je na na lewa stronę. Na stronie pisze ze na wyposażeniu sa rowery wodne. Na moje pytanie o nie, otrzymałem odpowiedź ze rowery wodne będą ale w sezonie. Do kosztu pobytu trzeba jeszcze doliczyć opłatę za energię elektryczną 80 groszy za kwh plus 1.50 dziennie za to ze mamy prąd. Reszta w zasadzie bez uwag. Pozdrawiam Krzysztof


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-11 18:59:58
Panie Krzysztofie bardzo się dziwię Pana wpisowi, bo z tego jak się Pan ze mną żegnał telefonicznie, to zapewniał, że pomimo tego, że padało przez cały tydzień i dlatego czuć było trochę wilgoći (cóz - to nie moja wina)to spędziliście z dziećmi udany wypoczynek. Był Pan z dwójką małych dzieci - (otrzymał Pan dodatkowo bezpłatnie łóżeczko z pościelą i wózek, fotelik na rower) Dodatkowo wstawiłam Panu piecyk z butlą na gaz (i nie wzięłąm 53 zł, za który zapłaciłam) żeby dzieci nie marzły i właśnie, żeby usunąc wilgoć, gdy ciągle pada. Zapłacił Pan tylko po 100 zł za dobę za domek z pełnym yposażeniem przy 4 osobach i doskonale Pan wiedział, ze w tym okresie, w tej cenie nie ma ani łódek, ani rowerów wodnych. Wypalił Pan prądu za przeszło 70 zł, to dlaczego ja miałabym za Pana płacić, to jest Ośrodek i takie taryfy obowiazują jednostki gospodarcze. Co do brudnych naczyń to się z Panem całkowicie nie zgadzam. Nigdy nie żądam (można sprawdzić w regulaminie, który wisi w domku)aby zostawić po sobie nieskazitelny porzadek, ale tylko, żeby umyć po sobie naczynia i w ramach pomocy rozebrać pościel. Dltego jest mi bardzo przykro, że wypisuje Pan takie kłamstawa, przecież jak Pan odjeżdzał, to nikogo z nas nie było, nikt nie sprawdzał, czy zostawił Pan porzadek, czy bałagan. A mata antypoślizgowa jest po to,żeby się nikt nie przewrócił i jest każdorazowo odkażana srodkami dezynfekcyjnymi. Pana żona zapewniała mnie, że pomimo deszczu bardzo odpoczęła, bo na Panu spoczywał obowiazek zajmowania się dziećmi. Poleciłam Wam ranczo z małymi konikami i słyszałam, jacy byliście zadowoleni z jazdy na koniach, więc nie rozumiem dlaczego jest Pan taki złośliwy wobec mnie, pisząc ,że żądam aby pozostawić po sobie nieskazitelny porządek. Cieszę się, że pisze Pan, że były pająki, a nie pajęczyny, bo w lesie są pająki, muchy i czasami jak jest wylęg to i komary. Mogłabym usunąc Pana wpis, ale odpowiadam, po to, że nikt nie jest idealny i czasami może się zdarzyć, że coś umknie uwadze, ale staram się, aby moim gościom było dobrze. Pozdrawiam Agata - włascielem Ośrodka

Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie