Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Ola
Dodano: 2017-04-26
Pobyt od: 2016-09-10 do 2016-09-17 IP: xx.21.111.237
 
 
 

W zeszłym roku bylismy we dwoje w tym ośrodku wczasowym. Bylismy zaskoczeni ceną, spodziewaliśmy się, że trochę ten cały opis jest przekoloryzowany, ale wszystko zgadzało się w 100procentach. Właścicielka przesympatyczna, krajobrazy piękne, domek był czyściutki. Okolica spokojna, do sklepu całkiem niedaleko. Łódki na stanie w cenie. Jezioro czyste, okolica bardzo spokojna. Z całą pewnością gwarantuje satysfakcję z pobytu, bez względu na pogodę.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-04 11:13:23
Dziękuję bardzo za opinię, jest dla mnie bardzo cenne i jak myślę dla przyszłych urlopowiczów. Staram się, aby moim gościom było dobrze, tylko pogoda nie zależy ode mnie. W tym roku zmieniłam kanapy i fotele na nowe. Pozdrawiam i zapraszam ponownie Agata Nastaj
 
 

Grzegorz z Bydgoszczy
Dodano: 2016-07-05
Pobyt od: 2016-06-25 do 2016-07-02 IP: xx.11.151.152
 
 
 

Miejsce super, warunki i wyposażenie super, pogoda taka na jaką każdy zasłużył /przez ten tydzień kiedy ja byłem z towarzystwem dopisała idealnie. Warto skorzystać.


 
 

Ewelina, Wojtek i Spike
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-25 IP: xxx.0.208.71
 
 
    

Spędziliśmy świetne wakacje w Biedronce. Sądząc po cenie spodziewaliśmy się jakiegoś haczyka a tu niespodzianka, nie było żadnego. Byliśmy we dwoje z pupilem przez dwa tygodnie i gorąco polecamy ośrodek. Piesek co prawda przez ogrodzenie przebiegnie ale wybiegał się po okolicy i popływał. Domek wyposażony rewelacyjnie, niczego nie brakuje. Właściciele są bardzo sympatycznymi, pomocnymi, życzliwymi i uczciwimi ludźmi. Plaża, pomosty i jezioro wymarzone :) spokój cisza, nieskazitelnie czyste w porównaniu z krakowskim powietrze. Ze względu na kameralny charakter ośrodka, czuliśmy się jakby wszystko było tylko dla nas. Jedyne minusy jakie nas spotkały to wilgoć w domku i przed (ale taki już urok lasu) i niestety napotkani inni wczasowicze robiący syf czy zachowujący się nie kulturalnie czy wręcz chamsko... Polecamy również wycieczkę nad polskie morze, z Makowa już niedaleko najlepiej przez Malbork. Bardzo polecamy Biedronkę i potwierdzamy zgodność z opisem :) Aż dziw, że jest tak mało komentarzy, bo choć w taki sposób można "odwdzięczyć" się za tak niską cenę przy tak rewelacyjnych warunkach i zachęcić innych do odwiedzin w O.W. Biedronka.


 
 

Kasia Ankudowicz
Dodano: 2015-04-20
Pobyt od: 2014-09-12 do 2014-09-14
 
 
    

Byliśmy z przyjaciółmi we wrześniowy weekend. Ośrodek polecili nam znajomi, którzy co roku spędzają w Biedronce kilka dni. Nie zawiedliśmy się. Sporym POZYTYWNYM zaskoczeniem dla mnie/nas był standard domków, szczególnie łazienek (przyznam szczerze, że bardzo zwracam na to uwagę nawet w hotelu). Wyremontowane (zresztą w domkach obok był akurat remont), nowe duże kabiny prysznicowe, kafle etc. No i cena niższa i ludzi mniej...Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Wieczorny przyjazd...żaden problem, właściciele nie robili z tego żadnego problemu.


 
 

Julia, Paulina, Emilia, Kasia, Radek Patalon
Dodano: 2013-09-19
Pobyt od: 2014-08-03 do 2013-08-17
 
 
    

Dzeikujemy za wspanialy Urlop w super osrodku i przepieknych okolicach. Pozdrowienia dla Pani Agaty oraz calej rodziny.


 
 

Monika, Grzegorz
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
    

Wróciliśmy do Biedronki po roku i nic , na szczęście, się nie zmieniło. Tak samo dobrze. Ryb jakby więcej i doszły jeszcze grzyby. Spędziliśmy miłe dwa tygodnie i przyjedziemy pewnie znowu, za rok. Warto. Spokój i cisza są bezcenne. Obecności pająków nie stwierdzono. Był tylko jeż, ale na chwilę. Tak sobie przechodził. Dziękujemy, Pani Agato i pozdrawiamy.


Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-12 22:26:05
Dziękuję bardzo, miło mi zawsze Państwa gościć.
 
 

Anna i Artur z Warszawy
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

BIEDRONKA to naszym zdaniem niepowtarzalny, kameralny ośrodek zwłaszcza dla osób ceniących naturę, ciszę, spokój, wygodę i możliwość wypoczynku ze swoim pupilem (my byliśmy z kotem). Doskonale zorganizowany - bez dodatkowych opłat,co obecnie bardzo rzadko się zdarza, dostępne są niemal wszystkie rzeczy,które mogą być przydatne w czasie pobytu(od igły po sprzęt sportowy). Informacje zawarte w opisie zgodne ze stanem faktycznym. Pani Agata - właścicielka z ogromnym zaangażowaniem dba aby nawet najbardziej wymagający goście byli zadowoleni. Domek w którym mieszkaliśmy, jak również teren ośrodka był czysty, przestronny, zadbany, przytulnie i funkcjonalnie urządzony. W BIEDRONCE spędziliśmy tylko kilka dni, ale już w drodze powrotnej planowaliśmy kiedy moglibyśmy znów odwiedzić to magiczne miejsce. Ośrodek zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2012-11-19
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-17
 
 
    

Byliśmy w "Biedronce" dwa razy po mniej więcej dwa tygodnie w czerwcu i w sierpniu. Ośrodek jest, jak dla nas, doskonały. Domki wyposażone we wszystko, co potrzebne. Jezioro blisko, sprzęt turystyczny na miejscu. Cisza i spokój. A leszcze aż piszczą z uciechy i dają się łapać spokojnie. My tu jeszcze wrócimy. Nawet moja siostra cioteczna, przyzwyczajona do wielkomiejskiego luksusu, była bardziej, niż zadowolona. Także dlatego, że pierwszy raz od dwudziestu lat w końcu odpoczęła i nałapała tyle ryb, ile mogła udźwignąć. A pies też nie narzekał. Pozdrawiamy i dziękujemy, Pani Agato - "Biedronka" jest godna podziwu. Grzegorz, Monika, Botka, Robert i Tobi.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie