Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Anna
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-08-01 IP: xx.10.177.114
 
 
    

Witam. Byliśmy w Biedronce w tym roku i był to bardzo udany wyjazd. Pomimo tygodnia deszczu udało się wypocząć. W ośrodku rzeczywiście wszystko jest tak jak w opisie, jedną rozbieżnością jest odległość od plaży- endomondo pokazuję 600m, nie 130...W pierwszym tygodniu pobytu towarzystwo też nam się fajne trafiło, psy nikomu nie przeszkadzały, grzyby były, z rybami gorzej :) Warunki do wypoczynku z dziećmi świetne, malucha praktycznie do domku nie mogłam ściągnąć (deszcz mu nie przeszkadzał). Pozdrawiamy serdecznie, gdyby to było bliżej, sama zastanowiłabym się nad kupnem tam domku, bo okolica urokliwa.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-13 13:26:31
Dziękuje za opinie, dzięki Państwa sugestii poprawię odległość do jeziora i chciałabym serdecznie podziękować za opiekę nad rowerami, łódkami, podczas naszej nieobecności i przeprosić za te 3 dni, które spędziliście z głośnymi rodzinami. Już nigdy nie wynajmę domków więcej niż dwóm rodzinom jednocześnie. Pierwszy raz zdarzyło się coś takiego. Dziękuje za wyrozumiałość. Pozdrawiam Agata Nastaj
 
 

Ewelina, Wojtek i Spike
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-25 IP: xxx.0.208.71
 
 
    

Spędziliśmy świetne wakacje w Biedronce. Sądząc po cenie spodziewaliśmy się jakiegoś haczyka a tu niespodzianka, nie było żadnego. Byliśmy we dwoje z pupilem przez dwa tygodnie i gorąco polecamy ośrodek. Piesek co prawda przez ogrodzenie przebiegnie ale wybiegał się po okolicy i popływał. Domek wyposażony rewelacyjnie, niczego nie brakuje. Właściciele są bardzo sympatycznymi, pomocnymi, życzliwymi i uczciwimi ludźmi. Plaża, pomosty i jezioro wymarzone :) spokój cisza, nieskazitelnie czyste w porównaniu z krakowskim powietrze. Ze względu na kameralny charakter ośrodka, czuliśmy się jakby wszystko było tylko dla nas. Jedyne minusy jakie nas spotkały to wilgoć w domku i przed (ale taki już urok lasu) i niestety napotkani inni wczasowicze robiący syf czy zachowujący się nie kulturalnie czy wręcz chamsko... Polecamy również wycieczkę nad polskie morze, z Makowa już niedaleko najlepiej przez Malbork. Bardzo polecamy Biedronkę i potwierdzamy zgodność z opisem :) Aż dziw, że jest tak mało komentarzy, bo choć w taki sposób można "odwdzięczyć" się za tak niską cenę przy tak rewelacyjnych warunkach i zachęcić innych do odwiedzin w O.W. Biedronka.


 
 

Katarzyna z rodzinką
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2015-08-28 do 2015-08-31
 
 
    

Byliśmy z mężem i dziećmi zachwyceni ośrodkiem Biedronka,wszystko zgodne z opisem,czyściutko,nie było czuć żadnej wilgoci,plac zabaw dla dzieci w każdym wieku ,każdy znalazł coś dla siebie,rowery ,łódki do korzystania bez ograniczeń no i w cenie.Można super wypocząć ,rozpalić grilla i pobiesiadować.Jezioro piękne dla dzieci super kapielisko.Pani Agata fajna i miła babka serdecznie polecamy i pozdrowienia dla Pani Agatki.Jeszcze wrócimy


 
 

Kasia Ankudowicz
Dodano: 2015-04-20
Pobyt od: 2014-09-12 do 2014-09-14
 
 
    

Byliśmy z przyjaciółmi we wrześniowy weekend. Ośrodek polecili nam znajomi, którzy co roku spędzają w Biedronce kilka dni. Nie zawiedliśmy się. Sporym POZYTYWNYM zaskoczeniem dla mnie/nas był standard domków, szczególnie łazienek (przyznam szczerze, że bardzo zwracam na to uwagę nawet w hotelu). Wyremontowane (zresztą w domkach obok był akurat remont), nowe duże kabiny prysznicowe, kafle etc. No i cena niższa i ludzi mniej...Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Wieczorny przyjazd...żaden problem, właściciele nie robili z tego żadnego problemu.


 
 

Julia, Paulina, Emilia, Kasia, Radek Patalon
Dodano: 2013-09-19
Pobyt od: 2014-08-03 do 2013-08-17
 
 
    

Dzeikujemy za wspanialy Urlop w super osrodku i przepieknych okolicach. Pozdrowienia dla Pani Agaty oraz calej rodziny.


 
 

Monika, Grzegorz
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
    

Wróciliśmy do Biedronki po roku i nic , na szczęście, się nie zmieniło. Tak samo dobrze. Ryb jakby więcej i doszły jeszcze grzyby. Spędziliśmy miłe dwa tygodnie i przyjedziemy pewnie znowu, za rok. Warto. Spokój i cisza są bezcenne. Obecności pająków nie stwierdzono. Był tylko jeż, ale na chwilę. Tak sobie przechodził. Dziękujemy, Pani Agato i pozdrawiamy.


Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo Monika, Grzegorz - opinia o obiekcie Domki letniskowe Biedronka, Makowo
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-12 22:26:05
Dziękuję bardzo, miło mi zawsze Państwa gościć.
 
 

Anna i Artur z Warszawy
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

BIEDRONKA to naszym zdaniem niepowtarzalny, kameralny ośrodek zwłaszcza dla osób ceniących naturę, ciszę, spokój, wygodę i możliwość wypoczynku ze swoim pupilem (my byliśmy z kotem). Doskonale zorganizowany - bez dodatkowych opłat,co obecnie bardzo rzadko się zdarza, dostępne są niemal wszystkie rzeczy,które mogą być przydatne w czasie pobytu(od igły po sprzęt sportowy). Informacje zawarte w opisie zgodne ze stanem faktycznym. Pani Agata - właścicielka z ogromnym zaangażowaniem dba aby nawet najbardziej wymagający goście byli zadowoleni. Domek w którym mieszkaliśmy, jak również teren ośrodka był czysty, przestronny, zadbany, przytulnie i funkcjonalnie urządzony. W BIEDRONCE spędziliśmy tylko kilka dni, ale już w drodze powrotnej planowaliśmy kiedy moglibyśmy znów odwiedzić to magiczne miejsce. Ośrodek zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Krzysiek
Dodano: 2013-05-22
Pobyt od: 2013-04-27 do 2014-05-03
 
 
  

Witam wszystkich którzy byli lub mają zamiar spędzić urlop w ośrodku „Biedronka”. Byłem z wujkiem na Majówce 2013. Spędziliśmy tutaj wspaniały tydzień. Cudowne i spokojne miejsce na wypoczynek. Wyposażenie domku od A do Z, nie potrzeba zabierać ze sobą niczego. Okolica i jezioro cudowne, każdy znajdzie tutaj coś dla siebie i dopasuje wypoczynek pod swoje potrzeby. Z całą pewnością ośrodek godny polecenia znajomym na atrakcyjny wypoczynek. Pozdrawiamy wszystkich byłych i przyszłych gości no i oczywiście Panią Agatę-dziękujemy za wszystko. Krzysztof i wujek Piotr.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2012-11-19
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-17
 
 
    

Byliśmy w "Biedronce" dwa razy po mniej więcej dwa tygodnie w czerwcu i w sierpniu. Ośrodek jest, jak dla nas, doskonały. Domki wyposażone we wszystko, co potrzebne. Jezioro blisko, sprzęt turystyczny na miejscu. Cisza i spokój. A leszcze aż piszczą z uciechy i dają się łapać spokojnie. My tu jeszcze wrócimy. Nawet moja siostra cioteczna, przyzwyczajona do wielkomiejskiego luksusu, była bardziej, niż zadowolona. Także dlatego, że pierwszy raz od dwudziestu lat w końcu odpoczęła i nałapała tyle ryb, ile mogła udźwignąć. A pies też nie narzekał. Pozdrawiamy i dziękujemy, Pani Agato - "Biedronka" jest godna podziwu. Grzegorz, Monika, Botka, Robert i Tobi.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie