Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 31

 
 

Anna i Artur z Warszawy
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

BIEDRONKA to naszym zdaniem niepowtarzalny, kameralny ośrodek zwłaszcza dla osób ceniących naturę, ciszę, spokój, wygodę i możliwość wypoczynku ze swoim pupilem (my byliśmy z kotem). Doskonale zorganizowany - bez dodatkowych opłat,co obecnie bardzo rzadko się zdarza, dostępne są niemal wszystkie rzeczy,które mogą być przydatne w czasie pobytu(od igły po sprzęt sportowy). Informacje zawarte w opisie zgodne ze stanem faktycznym. Pani Agata - właścicielka z ogromnym zaangażowaniem dba aby nawet najbardziej wymagający goście byli zadowoleni. Domek w którym mieszkaliśmy, jak również teren ośrodka był czysty, przestronny, zadbany, przytulnie i funkcjonalnie urządzony. W BIEDRONCE spędziliśmy tylko kilka dni, ale już w drodze powrotnej planowaliśmy kiedy moglibyśmy znów odwiedzić to magiczne miejsce. Ośrodek zdecydowanie godny polecenia. Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Dominik z rodziną
Dodano: 2013-06-12
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 
 
 

Pozdrawiam byłych i przyszłych wczasowiczów Biedronki. Wypoczywaliśmy tam w ubiegłym roku w lipcu. Opis w pełni zgodny ze stanem rzeczywistym który zastaliśmy na miejscu (a nawet było o wiele lepiej niż się spodziewaliśmy po doświadczeniach z innych obiektów). Co do wilgoci, pająków, owadów itp. itd. (niektórym przeszkadzają) tak się składa że ośrodek leży w pięknym lesie i niestety to jest urok lasu i klimatu. Po tygodniowym pobycie akumulatory energii naładowane na kolejny rok. A to co Pan Krzysztof napisał o "pozostawieniu po sobie nieskazitelnego porządku" jest jego wymysłem. Nikt tego nie wymaga. A prośba o zdjęcie pościeli to tylko prośba a nie wymóg. Przesyłam pozdrowienia dla miłej Pani Agaty. I do zobaczenia ponownie 6 lipca. Pozdrawiamy sąsiadów Mario z rodziną i bratową.


 
 

Krzysiek
Dodano: 2013-05-22
Pobyt od: 2013-04-27 do 2014-05-03
 
 
  

Witam wszystkich którzy byli lub mają zamiar spędzić urlop w ośrodku „Biedronka”. Byłem z wujkiem na Majówce 2013. Spędziliśmy tutaj wspaniały tydzień. Cudowne i spokojne miejsce na wypoczynek. Wyposażenie domku od A do Z, nie potrzeba zabierać ze sobą niczego. Okolica i jezioro cudowne, każdy znajdzie tutaj coś dla siebie i dopasuje wypoczynek pod swoje potrzeby. Z całą pewnością ośrodek godny polecenia znajomym na atrakcyjny wypoczynek. Pozdrawiamy wszystkich byłych i przyszłych gości no i oczywiście Panią Agatę-dziękujemy za wszystko. Krzysztof i wujek Piotr.


 
 

Ania z rodzina z Rudy Śl.
Dodano: 2012-11-23
Pobyt od: 2012-07-21 do 2012-07-28
 

witam.w wakacje byliśmy w Biedronce na tydzień.dla nas mieszczuchow ta cisza i spokoj byla wspaniała.nasza trzyletnia coreczka miala tam istny raj-piaskownica w ktorej kopała do wieczora,mnostwo zabawek,hustawki,wspaniale tam sie bawiła.ośrodek ogrodzony więc bylismy o nia spokojni.towarzystwo i pogoda nam dopisala.w domku wszystko co potrzeba do pobytu,nawet nad wymiar wyposazony.miło przytulnie.starszy syn rowniez tam wspaniale wypoczoł.rowery,rowerki wodne,lódki to jego farma wypoczynku.z innymi dziecmi spedzał aktywnie czas.grajac w pilke,kosza,siatkę pimponga.dzieci równiez mialy możliwosć kąpania sie w jeziorze pod nasza kontrolą.a my dorosli mogliśmy leniuchować,opalać się na pomoście i używac wakacji.muszę równiez wspomniec o możliwasci grilowania,ktora dla nas wszystkich byla miłym zakończenie dnia.nie przeszkadzala nam duża odleglosć ośrodka od sklepów,a wręcz stanowiła ogromny plus.ta cusza i spokoj sprawiła że w ciągu tego tygodnia wypoczełam,zrelaksowałam.bardzo miło wspominamy tam pobyt.zarowno my dorosli jak i nasze dzieci.goraco polecam ten ośrodek dla rodzin z dziećmi itych którzy lubia cisze i spokój.pozdrawiamy pania Agatę.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2012-11-19
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-17
 
 
    

Byliśmy w "Biedronce" dwa razy po mniej więcej dwa tygodnie w czerwcu i w sierpniu. Ośrodek jest, jak dla nas, doskonały. Domki wyposażone we wszystko, co potrzebne. Jezioro blisko, sprzęt turystyczny na miejscu. Cisza i spokój. A leszcze aż piszczą z uciechy i dają się łapać spokojnie. My tu jeszcze wrócimy. Nawet moja siostra cioteczna, przyzwyczajona do wielkomiejskiego luksusu, była bardziej, niż zadowolona. Także dlatego, że pierwszy raz od dwudziestu lat w końcu odpoczęła i nałapała tyle ryb, ile mogła udźwignąć. A pies też nie narzekał. Pozdrawiamy i dziękujemy, Pani Agato - "Biedronka" jest godna podziwu. Grzegorz, Monika, Botka, Robert i Tobi.


 
Marta i Kacper
Dodano: 2012-05-06
Pobyt od: 2012-05-01 do 2012-05-05
 

Witam serdecznie. Byliśmy w Biedronce na tegoroczną Majówkę. ( był to nasz drugi pobyt w tym Ośroku).Tym razem zabraliśmy ze sobą znajomych. Jak i za pierwszym razem, wszytko było w jak najlepszym porzadku, właściciele przemili,uczciwi,domki wyposażone dosłownie we wszystko ( gril,suszarka do włosów, koce,leżaki,agd,rtv i.t.p.) Czysto i schludnie! Polecam serdecznie bez obaw wypoczynek w Biedronce!Pozdrawiamy Panią Agatę i dziekujemy za gościnę!


 
Piotrek z rodziną
Dodano: 2011-08-15
Pobyt od: 2011-07-09 do 2011-07-16
 

Bardzo fajny ośrodek dla rodzin z małymi dziećmi.Czysto, przyjemnie,opis dostępny w internecie zgodny z rzeczywistością.Polecam wszystkim.


 
magda
Dodano: 2011-05-07
Pobyt od: 2011-04-30 do 2011-05-03
 

Dziękujemy za Majówkę! Przepraszamy za ruch i rwetes, ale było tak zimno, że tylko czasami wyślizgiwałam się spod kołdry. Dzięki ognisku i kołdrom jakoś przetrwałam. Pozdrawiam wszystkich znajomych i nie tylko- z Ostródy. Było bardzo miło. Życzymy wam wszystkiego dobrego i zapraszamy do Warszawy. ps Super miejsce na relaks i imprezkę także. ps Heyka!!!


 
Bożena i Cezary Poroszewscy z Częstochowy
Dodano: 2010-09-17
Pobyt od: 2010-08-21 do 2010-09-04
 

Witamy serdecznie ! Byliśmy w ośrodku Biedronka - 2 tygodnie.Jesteśmy zadowoleni z warunków tam panujących. Domki wyposażone bardzo dobrze, z dużymi i wygodnymi łóżkami.Domki przystosowane do wszelkiej formy relaksu , w środku i na zewnątrz. W razie brzydszej pogody można relaksować się na wyposażonym w różne gry zręcznościowe placu. Dla wędkarzy sympatyczny pomost ( żony mogą się na nim opalać), do wędkowania z pięknymi widokami na jezioro. Cisza i spokój panujący w ośrodku na pewno zadziałał na nas relaksująco.


 
Rodzina Biskup
Dodano: 2010-09-09
Pobyt od: 2010-08-07 do 2010-08-28
 

W ośrodku "Biedronka" spędziliśmy 3 tyg.a czas wcale się nie dłużył. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Można spędzić czas nad jeziorem (plaża, łódki, rowerki), albo w lesie (spacer, rowery). Można też miło spędzić czas na terenie ośrodka, małe dzieci też nie będą się nudzić - jest przygotowany dla nich plac zabaw. Cały sprzęt (rowery,łódki,rowerki wodne) dostępne bez dodatkowej opłaty. W domku jest dosłownie wszystko, nie trzeba wozić ze sobą szklanek i dzbanka jeśli lubi się kawę. Talerze, garnki, kuchenka, lodówka - bez problemu można przygotować ulubioną potrawę. Jeśli nie ma się ochoty na gotowanie to 10 min.spacer i można smacznie zjeść w jednym z kilku barów. Dla mnie nie bez znaczenia jest też fakt,że można zabrać ze sobą pieska- nasza 12,5-letnia Tina czuła się tu wspaniale. To był udany urlop.


Opinie 11-20 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie