Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki letniskowe Biedronka, Makowo

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 31

 
Rodzina Kur
Dodano: 2009-07-19
 

Ośrodek Biedronka jest rewelacyjnym miejscem wypoczynku dla rodzin z dziecmi ( małymi i dużymi )Plac zabaw i boisko do siatkówki. :) Miejsce na ognisko z podwieszanym rusztem sprzyja integracji z innymi wczasowiczami. :) Wyposażenie domku jest jak najbardziej Ok.! wszystko co potrzebne jest pod ręką. Właścicielka Pani Agata- przesympatyczna Osoba w razie potrzeby zawsze służy pomocą. :) POZDRAWIAMY!!! :)


 
Ania
Dodano: 2009-05-31
 

Byliśmy tydzień majowy w Biedronce.Ośrodek taki jak opisuje właścicielka nawet łódka(przed sezonem) dla naszych wędkarzy.Byliśmy bardzo miło zaskoczeni. Mnie osobiście poza pełnym wyposażeniem(wszystko to co jest opisane na stronie)wprawiła w zdumienie apteczka.Obawiam się,że w niejednym domu nie ma tego co tam,od środków na żołądek,uczulenie czy gorączkę po syrop dla dzieci.Widać,że właściciele mają wzorcowe podejście do letników,starają się zadbać o wszystko nawet o zdrowie swoich odwiedzających. Bardzo dziękujemy za wspaniały tydzień w ciszy i spokoju, pozdrawiamy Anna,Piotr,Beata,Marek,Izabelka i Dyzio.


 
Agnieszka
Dodano: 2008-09-16
 

Spędziliśmy w "Biedronce" 10 dni we wrześniu. Miejsce ciche i spokojne, gwarantujące udany wypoczynek na łonie natury. Byliśmy miło zaskoczeni wyposażeniem domków jak i całego ośrodka. Polecamy pobyt we wrześniu dla grzybiarzy :)


 
Agnieszka z rodziną
Dodano: 2008-07-21
 

Cudowne miejsce, w 101% zgodne z ofertą na stronie internetowej. 2 tygodnie spędzone w lipcu pozwoliły nam wypocząć w naprawde komfortowych warukach dzięki zadbanemu domkowi wyposażonemu we wszystko czego potrzeba, a nawet jeszcze więcej (suszarka do włosów i do bielizny, piecyk dla zmarźluchów). Wszystko bardzo przemyślane od oświetlenia do miejsca na poranną kawkę przy śpiewie ptaków. Nie będę już zachwalać, bo chcę wrócić do BIEDRONKI za rok i bedę rezerwować już w styczniu. Pozdrawiam Panią Agatę i męża dziękujemy.


 
Barbara z Rodzina
Dodano: 2008-06-09
 

Byliśmy w "BIEDRONCE" w maju. Wszystko to prawda o czym napisali zadowoleni poprzednicy. Maj to piękny miesiąc. W zdłuż jeziora kwitną konwalie. Piękne widoki podczas jazdy rowerem wodnym po jeziorze. Polecam również wycieczki rowerowe po okolicy. Rano przed domkiem podczas czytania zaległych lektur widać różne gatunki ptaków i słychać ich piękny śpiew. Urocze miejsce na wypoczynek. Cóz więcej trzeba. Dziękujemy Pani Agato!!


 
Ania z rodziną
Dodano: 2007-06-18
 

Byliśmy tylko 3 doby w "Biedronce" ale za rok jedziemy na dłużej.W tych domkach jest wszystko a pani wynajmująca przemiła.Gorąco polecamy innym wczasowiczom.Pozdrowionka!!!


 
M.J.Pluteccy
Dodano: 2006-08-13
 

14 dni spędzonych w drugiej połowie lipca w ośrodku Biedronka będziemy zawsze wspominać.Były to super wakacje w cudownym miejscu, u przemiłych gospodarzy, którzy mogą być dumni ze swego ośrodka! Domek, w którym mieszkaliśmy spełnił wszystkie nasze oczekiwania w zakresie wyposażenia i komfortu.Ośrodek jest kameralny,posiada wszystko czego potrzeba do wypoczynku leniuchom i tym aktywnym turystom! Dziękujemy Pani Agato i mamy nadzieję powrócić tu jeszcze. Pozdrawiamy Madgalena i Jerzy z Gliwic z labradorką Keri. 2006 08 13 Gliwice


 
Ewa
Dodano: 2006-06-24
 

Bylismy w Ośrodku tydzień w czerwcu. Do informacji przedstawianych w internecie podchodze z rezerwą (w większości nie spełniają moich oczekiwań). A tu NIESPODZIANKA !!! Wszystko jest tak jak opisane. Nawet taka wymagająca kobita jak ja nie miała się do czego przyczepić :-. Było super. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, miejsca i atmosfery. Nie będę się powtarzać - po prostu zgadzam się z poprzednikami. Wracamy w sierpniu do Pani, Pani Agato :-) Pozdrawiamy Ewa i Jarek z dziećmi i Wegą


 
BOGUSŁAW
Dodano: 2006-05-29
 

Byliśmy w Ośrodku Na "MAJÓWCE". To co chcieliśmy mieć w oderwaniu się od miasta w tym Ośrodku mieliśmy. Przede wszystkim cisza i spokój. W domku mieliśmy wszystko - od łyżeczki do sprawnego sprzętu agd i rtv. Jezioro jak dla wędkarza nawet z rybami i sprzętem pływającym. Jak nawet, gdy pogoda nie dopisuje (a w tym czasie taka była) jest fajnie bo jest gdzie chodzić i podziwiać przyrodę. Zachęcam tych, którzy się wahają. Ośrodek choć malutki ale z klasą. Niech konkurencja zazdrości. Warto zapisać sobie adres tego Ośrodka i być stałym gościem. To co poprzednicy napisali w 100% zgadzamy się a nas była grupka (7 osób) i to potwierdzamy. Pani Agato - tak trzymać. Majówkowicze - 2006r.


 
Beata
Dodano: 2005-09-19
 

Ośrodek b. ładnie położony, niezwykle zadbany i bardzo dobrze zorganizowany. Wyposażenie domków zadowoli najbardziej wybredną wczasowiczkę. Zapewniony sprzęt do gier i zabaw na świeżym powietrzu oraz rowery górskie, łódki, rowery wodne, huśtawki i zjeżdżalnia dla dzieci. Wszystko zadbane, w bardzo dobrym stanie technicznym. A do tego właściciele są bardzo sympatycznymi i uczynnymi ludźmi.


Opinie 21-30 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie